A mainstream vonalon kívüli okostelefonok, amelyekről érdemes beszélni

Ebben a bejegyzésben néhány okostelefon-márkáról lesz szó, amelyek talán több figyelmet is érdemelnének. Ennek oka, hogy egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek, és változatos módon jelenthet hozzáadott értéket a használatuk.

Név szerint az LG, a Sony és a Caterpillar okostelefonok kerülnek előtérbe a bejegyzésünkben. Megnézzük ezen készülékek előnyeit, és kedvcsináló jelleggel mutatunk velük kapcsolatban néhány sajátosságot.

Sokaknak még a mai napig is az LG okostelefonok számítanak örök kedvencnek

Nem volt az olyan régen, amikor az LG okostelefonok még a különféle brandek közötti összehasonlításban igencsak jól szerepeltek. Habár a népszerűségi indexekben mára kissé hátérbb került, ettől függetlenül a márkahűség sokaknál megmaradt az LG okostelefonok iránt.

Tekintve a kinézetüket, a könnyen használható menüt és a fejlett technikai tudást, ezen nincs is mit csodálkozni. Ráadásul az LG okostelefonok egyikét használva könnyen kitűnhetünk a kommersz vonal tömegéből, helytől és alkalomtól teljesen függetlenül.

Amiért szakembereknél gyakran láthatunk Caterpillar okostelefont

A modern okostelefonok „Achilles-sarkának” számít, hogy rendkívül érzékenyek. Elég egy közepes erősségű ütés, némi por vagy egy kevés nedvesség, és az egyébként sokba kerülő okostelefon máris bemondhatja az unalmast.

Nem úgy a Caterpillar okostelefonok esetében, amelyek talán még egy meteortámadást is képesek lennének túlélni. Ennek szellemében már érthető, miért láthatunk Caterpillar okostelefont megannyi szakembernél, akiknél munka közben az okostelefon bizony szélsőséges terhelésnek lehet kitéve.

A Caterpillar okostelefonok rendszerint víz- és ütésálló szerkezettel rendelkeznek, ennek megfelelően munka közben nem kell folyton amiatt aggódni, hogy tönkremennek. Nyugodtan nálunk lehetnek akár terepen is, mert megbízhatóan teljesítenek az extrém körülmények dacára.

Természetesen a Sony okostelefonokat sem szerettük volna kihagyni a sorból

A Sony okostelefonok kapcsán sokszor a zene, a fiatalos stílus, egy egészen sajátos és szabad életérzés jut az ember eszébe. Nem beszélve a fejlett és sokat tudó kamerákról, amelyeknek köszönhetően Sony okostelefonokkal mesésen szép felvételek készíthetők.

Elég csak vetni egy pillantást a CoolMobile.hu webáruházban a Sony okostelefonokra. Egytől egyig hibátlanul néznek ki design és esztétikum szempontjából, és persze ezenfelül technikai fronton is hozzák a tőlük elvárt szintet.

Vagyis bátran tudjuk őket alkalmazni akár még üzleti környezetben is, de persze a sportolás, szórakozás és standard okostelefon-használat keretei között ugyanúgy hibátlanul teljesítenek. Kétségtelen, hogy sokoldalú és emiatt rendkívül értékes brandnek számít a Sony az okostelefonok terén is.


Irány a webshop!