Rejtélyek Városa játék

A szabadulószobák ötletéből kiindulva jöttek létre a szabadtérre tervezett nyomozós játékok, amelyek keretében a vendégek egy célzott játékos feladatsor szerint úgy sétálhatnak Pécs belvárosában, hogy közben feladatokat és rejtvényeket oldanak meg. A megoldáshoz szükséges információkat köztéri szobrokról, műemléktáblákról, homlokzatokról olvashatják le. A játék kb. 2 órát vesz igénybe, de megszakítható vagy akár másik napon is befejezhető.

A program kellékeit a szervező biztosítja, így a vendégeknek (a kíváncsiságon túl) semmit sem kell hoznia. Nagyrészt baráti társaságok, munkatársak, legény/leánybúcsús csapatok jelentkeznek a programokra, de mindenkinek ajánlott, aki szeret sétálni, játszani, kikapcsolódni.

A játékfejlesztés folyamatosan zajlik. A csapatok előre megírt történetek közül választhatnak.

A játékokkal a felnőtt közönséget célozzák meg. Szülői kíséret nélkül nem javasolják, hogy gyerekcsoportok nyomozzanak, mert - bár fordulatos krimi történetek kelnek életre a logikai társasjátékokkal - a játék elsősorban felnőttek számára készült.

A feladatok kihívást jelentenek a játékosoknak, de persze teljesíthetők, hiszen a sikerélmény mindenkinek fontos.

Jegyek a Széchenyi tér 1. szám alatt található Tourinform irodában is vásárolhatók (nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Szo: 9.00-14.00).

Időpontfoglalás előtt érdemes tájékozódni az alábbi elérhetőségeken:
https://www.rejtelyekhaza.hu/
info@rejtelyekhaza.hu
ügyfélszolgálat: +36-70-67-20-396
https://www.facebook.com/rejtelyekhaza
https://www.facebook.com/detektivhetvege/

Irány a webshop!