Az alábbi lábbelik nem hiányozhatnak a gardróbodból

A ruhákhoz hasonlóan a cipőkből is vannak olyan alapdarabok, amelyekkel felfegyverkezve semmilyen esemény nem ér majd váratlanul bennünket. Ezért sem hiányozhatnak egy stílusos gardróbból.


Körömcipő


Egy, a Topicipő webáruház magas sarkú kínálatában is kapható körömcipő a vizsgáktól kezdve az állásinterjún át a partykig mindenhova elkísér. Ráadásul nem kell belőle évente újat venni, mivel egy alapdarabról van szó.


Egy dologra kell odafigyelni a kiválasztását illetően, ami nem más, mint a kényelem. Fontos, hogy olyan darabot keressünk, amely belül bőr és párnázott, bélelt. Ennek köszönhetően ugyanis még a magas sarok ellenére is kényelmesen lehet benne sétálni, sőt, még az egész napi rohangálás sem töri fel a lábunkat.


De igazából nincsen kőbe vésve az sem, hogy 10 cm fölötti extrém tűsarkakon kell mindig caplatni, bátran nyúlhatunk a platform talpú vagy akár törpe sarkú körömcipőkhöz is. Ezekben ugyanis hasonlóan elegánsak leszünk.


Balerina


A balerina egy olyan cipőtípus, amely évek óta tartja a népszerűségét, nem véletlenül. Nadrághoz és szoknyához, magasaknak és kényelmet kedvelő alacsonyaknak egyaránt megfelelő választásnak bizonyul

A leginkább a kerek és az enyhén hegyes orrú változata hódít a nők körében, de szorosan követi a versenyben a szegeccsel és fűzővel dekorált lábbeli is.


Sneaker


Mi sem árulkodna jobban a sneaker a létjogosultságáról, mint hogy március 26-át az egyik prominens képviselőjének nemzetközi napjává kiáltották ki?


Eleinte ezzel a lábbelitípussal leginkább a sportolókat célozták meg, manapság azonban már minden jól felkészült gardrób alaptartozékává vált. Ráadásul a márkák többsége újabb és újabb kollekciókat vonultat fel belőle.


Bokacsizma


Gyakori tévhit, hogy a bokacsizma csakis az őszi-téli szezonban hordható, pedig ez egyáltalán nem így van. A lapos talpú változatokat egy-egy nyári fesztiválra is bátran bevethetjük, míg a magas sarkú csodák szuperül feldobják az elegáns szettjeinket.


Ha egy dolgot tanácsolhatunk ennek a lábbelinek a kiválasztását illetően, az az lenne, hogy minél egyszerűbb, visszafogottabb színű modellt válasszunk. Ezeket ugyanis számtalan outfittel tudjuk kombinálni.


Persze, ezzel nem arra célzunk, hogy ne férne el egy-egy feltűnő darab is gardróbban. Ha ezeket a mindennapokban nem is, de a különleges alkalmakra bevethetjük.


Lovaglócsizma


A felsorolásunkat a lovaglócsizmákkal zárjuk, amely kezdetben a funkcionális öltözetből szivárogtak át a mindennapi viseletbe. A népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy szoknyához és nadrághoz egyaránt viselhető. A rövid lábú hölgyeknek viszont arra nem árt ügyelni vele kapcsolatban, hogy ne nyúljon a térd fölé.


A mi egyik személyes kedvencünk a fentebb már említett webáruház kínálatából a Tamaris fekete hosszú szárú bőr csizma, de a többi modellt is érdemes megtekinteni.

Irány a webshop!