Mi is az Irány Pécs kártya?

Az Irány Pécs kártya egy kedvezménykártya, mely lehetővé teszi pécsi és Pécs környéki attrakciók ingyenes vagy kedvezményes megtekintését, segítségével megtakarítással vehetők igénybe éttermi szolgáltatások, valamint kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a partner üzletekben.

Miért éri meg kiváltani a kártyát?

Mert a kártya nyújtotta ingyenes belépők és kedvezmények révén jelentős megtakarítással élvezheti Pécs és környéke attrakcióit és szolgáltatásait.

+ 1
+ 1

Mennyibe kerül a kártya?

A kártya ára 2000 Ft/fő az első napra, több napra történő kiváltása esetén a további egymást követő napokra 500 Ft/fő/nap.

Van-e gyerek/diák/nyugdíjas/családi kedvezmény?

Nincs, az Irány Pécs kártya egységes áron kerül értékesítésre minden felhasználó számára.

A kártya kiváltása jelent-e megtakarítást gyerekek esetében, akik amúgy is kedvezményes belépőkre jogosultak a látnivalók zömében?

6 éves kor alatt nem feltétlenül, mert a pécsi attrakciók többsége 6 éves kor alatt ingyenes belépést biztosít. Betöltött 6 éves kortól azonban érdemes kiváltani.

Párok, családok, baráti társaságok esetében, akik együtt keresik fel a látnivalókat, szükséges minden egyes személynek külön kártyát váltani?

Nem, egy kártyára több személy is regisztrálható, de az 2000 Ft/első 34 óra + 500 Ft/második és további napok ár személyenként fizetendő.

Hol szerezhető be az Irány Pécs kártya?

Az Irány Pécs kártya Pécs turisztikai információs központjában, a Széchenyi téri Pécs Pontban (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.), valamint a következő partner szálláshelyeken szerezhető be:

Hotel Makár Sport & Wellness**** | 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. | +36 72 224 400 | www.hotelmakar.hu

Napraforgó Panzió | 7621 Pécs, József A. u. 9. | +36 72 510 796 | www.napraforgopanzio.hu

Online megvásárolható-e a kártya?

Jelenleg nem, csak a személyes vásárlás lehetősége biztosított.

Az egy napra kiváltott kártyák 24 órán át érvényesek?

Nem, az egy napra kiváltott kártyák az aktiválás kezdőnapján 10:00 órától másnap este 20:00 óráig, azaz 34 órán keresztül érvényesek.

Ki lehet-e váltani a kártyát több napra is?

Igen, a felhasználó által megadott bármely időtartamra kiváltható, de az ára ennek megfelelően változik: az első napra 2000 Ft/fő, a további napokra annyiszor 500 Ft, ahány további napra lesz kiváltva.

Kiváltható-e a kártya úgy, hogy érvényességének kezdőnapja a vásárlás napjától eltérő legyen?

Igen, a felhasználó által kért kezdő és zárónappal kerül a kártya érvényessége beállításra.

Hogyan kerül aktiválásra a kártya?

A Pécs Pont, illetve az értékesítésben közreműködő partner szálláshelyek munkatársai állítják be a kártya érvényességének kezdő és zárónapját, a kezdőnapon 10:00 órakor a kártya automatikusan aktívvá és így felhasználhatóvá válik.

Többször is igénybe vehető ugyanaz a kedvezmény?

Nem, minden kártya nyújtotta kedvezmény csak egyszer vehető igénybe.

Hogyan érvényesíthető a kedvezmény az elfogadóhelyeken?

A kártyát minden egyes elfogadóhelyen fel kell mutatni. Az elfogadóhelyek a kártya érvényességét ellenőrzik és a kedvezmény igénybevételét rögzítik.

Névre szól a kártya?

Nem, de a kártya kiállításához szükséges megadni a felhasználó nevét, születési évét, lakóhelyének irányítószámát és email címét. Ezen adatok megadásával egyidejűleg a kártyabirtokos elfogadja az adatai kezelésére vonatkozó, Adatvédelmi Szabályzatban rögzített feltételeket.


Mi történik a kártya elvesztése esetén?

Elveszett vagy ellopott kártyát nem áll módunkban sem pótolni, sem az árát visszatéríteni.

Elérhető-e offline tájékoztató anyag a kártya nyújtotta kedvezményekről?

Igen. Az Irány Pécs kártya kedvezményeit tartalmazó kiadvány a kártya kiállításakor átvehető irodánkban, a Pécs Pontban.

Irány a webshop!