Tudnivalók egy híres ékszermárkáról

Vannak olyan ékszerek, amelyek rendkívül népszerűek, hiszen nem csupán stílusos kiegészítők, hanem lélekvidító hatásuk is van, és hosszú távon megőrzik a ragyogásukat. A cikkben annak járunk utána, hogy hol kaphatók ilyen termékek, és kiknek javasoltak. Megismerhető a márka története is!


Az első kérdésre egyszerű a válasz: például a schneiderora.hu Thomas Sabo ezüst ékszerek kínálatát érdemes felkeresni. Itt található többek között gyűrű, karkötő, nyaklánc, fülbevaló, medál, charm és bross is. Ajándéknak is bátran választhatóak, mindenki számára megtalálható a kínálatban az ideális darab.


Világsikerű német ékszerház

Az 1984-ben alapított márka világszerte népszerű, több száz üzlettel van jelen jó néhány országban. Az első önálló bolt 1998-ban nyílt Frankfurtban, azóta folyamatos a terjeszkedés. Thomas Sabo a sterling ezüst kollekciójával szerzett magának nevet a szakmában. Olyan hírességek is népszerűsítik az ékszereket, mint Poppy Delevingne és David Garrett. Thomas Sabo a márka kreatív igazgatójával, Susanne Kölblivel világsikerű német ékszerházat hozott létre.

Hazánkban leginkább a charmjairól ismert a márka. Ezek a kis méretű medálok feltehetőek karkötőre, nyaklánca és bokaláncra. A Schneider Óra-Ékszer kínálatában Thomas Sabo charmok is beszerezhetőek.


Aprólékos kidolgozottság és a változatosság

A márka szinte évente újított, 2006-ban érkeztek a charmok, 2009-ben az órák, egy évre rá a parfümök és 2014-ben a karmagyöngyök. Az újításokkal a márka fenekestől felforgatta az ékszerészetet. A Thomas Sabo-ékszereket az aprólékos kidolgozottság és a változatosság jellemzi. Ezek az alkotások olyan egyediek, hogy azonnal rájuk lehet ismerni, hiszen az alapító egyénisége megjelenik minden egyes kollekcióban.

A Sabo-ékszerkínálat könnyen beazonosítható, segít kitűnni a tömegből. Ezeket az ékszereket viselve garantáltak az elismerő, olykor irigykedő tekintetek.


Thomas Sabo-ékszer ajándékba

A Thomas Sabo ékszerek beszerezhetőek a Schneider Óra-Ékszer oldalán, ahol a tradicionális óra- és ékszerkínálat mellett megtalálható a legújabb trendeknek megfelelő divatmárkák széles választéka is. Jelen van a Tommy, a Calvin Klein, a Boss, a Seiko, a Zeppelin, a Casio és a Pandora is például.

A Thomas Sabo-ékszerek ajándéknak is kiváló választásnak bizonyulnak. Első lépésként azt kell végiggondolni, hogy milyen a megajándékozott stílusa, mi az, amit igazán kedvel. A látványosabb darabok vagy inkább az egyszerű és letisztult ékszerek kedvelője?

Ajándéknak érdemes olyan ékszert választani, amely esetében kevésbé fontos a méret, szóval gyűrű helyett jó választás például a fülbevaló, a nyaklánc, a karkötő, a charm, a bross és a medál. Ha mégis a gyűrűre esik a választás, akkor valamilyen módon érdemes megtudni a méretet.

Azzal fontos tisztában lenni, hogy a szűkebb gyűrűt sokkal könnyebb méretre bővíteni, mint a bő gyűrűt szűkíteni. Azt is fontos hangsúlyozni, hogy ha a gyűrű nagyon sok követ tartalmaz, akkor a későbbiekben nem lehet méretre igazítani, ugyanis az igazítás során a foglalatok sérülnek, és így a kövek kiesnek a gyűrűből. Ezt a választás során minden esetben érdemes figyelembe venni.


Irány a webshop!