Retro Panzió Pécs


Bemutatkozás

A Retro Panzió Pécs belvárosában található, a Király utca folytatásaként a Zsolnay Kulturális Negyed szomszédságában, a Tudásközpont közelében.

Barátságos, derűt árasztó szobáink és családi szobánk otthonosan kényelmesek, okostelevízióval, hűtővel, vízforralóval, fürdőszobáink hajszárítóval felszereltek. Minden szobánk klímával rendelkezik. Az étkezőben lehetőség van a kisboltban megvásárolt/otthonról hozott ételek elfogyasztására, melyhez evőeszközt biztosítunk. Étkezőnkben mikró, kenyérpirító, vízforraló és kávéfőző is található.

A bejelentkezés 14:00-19:30 között lehetséges.

A panzió olcsó szállást nyújt cégeknek és baráti társaságoknak egyaránt, akik a pécsi üdülést választják. Személyautóval érkezőknek ingyenes épület előtti parkolási lehetőséget biztosítunk. Kerékpár-kölcsönzési lehetőséget kínálunk a nálunk megszálló vendégeink részére, 20.000 Ft kaució/ kerékpár/ nap, illetve ezenfelül 2000 Ft/nap/kerékpár kölcsönzési áron. További információ a recepción elérhető.

A panziótól 10 perc sétára önkiszolgáló mosoda várja az utazókat! Panziónk K&H és OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.

Árak

Az aktuális árakért érdeklődjön a megadott címek valamelyikén vagy látogassa meg a panzió honlapját: https://www.retropanzio.hu/

Galéria
+ 2Galéria
+ 2Galéria
+ 2Galéria
Elérhetőség
Név
Retro Panzió Pécs
Cím
7626 Pécs, Felsővámház utca 53.
Telefonszám
+36 72 785 456
Irány a webshop!