Minden takarítógép szíve a pad!

A padek, vagyis súrolókorongok rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy a tisztítandó padló valóban tiszta legyen a folyamat végén, valamint arról is gondoskodik, hogy a padló felülete se sérüljön a tisztítás során.

Természetesen ipari környezetben, vagyis amikor hatalmas padlófelületeket kell tisztán tartani, nem jöhet más szóba, mint a takarítógépek, amelyeknek viszont van olyan része, amelyet időről időre cserélni kell, ez pedig nem más, mint a súrolókorong.


Folyamatos a fejlődés!

Itt is, mint az élet megannyi más területén, folyamatosak az újítások, így a Higienia.net súrolókorongjai között is mind újabb és újabb fejlesztések jelennek meg. Ilyen többek között az Il Contatto Kft. által forgalmazott gyémánt súrolókorong, amely számos előnnyel bír, mutatjuk is a legfontosabbakat:

  • A gyémántszemcsék disznószőrre kerülnek, amely erős szövésű természetes anyag, így tartós marad mindenféle körülmény között is.
  • Tisztításhoz és polírozáshoz egyaránt használható.
  • Többféle méretben kapható.
  • Nincs szükség vegyszerre a használatához, elég csak vizet alkalmazni, így kifejezetten környezetbarátnak minősül.
  • Nem verődik a talajhoz.
  • Még a makacs, savas foltokat is képes eltüntetni.
  • Tartós fényességet biztosít.
  • Akár minden nap lehet használni.
  • A működtetése nem igényel magas költségeket.

Már ez önmagában elegendő kell, hogy legyen, de még mindig van némi extra az Il Contatto Kft. tarsolyában, ami pedig nem más, mint a korongok színe.


Mert a korong színe sem mindegy!

Az talán köztudottabb, hogy a megfelelő méretet kell választani a korongokból, ám hogy a szín sem mindegy, az talán új információnak minősül sokak számára.

A többféle korongszín ugyanis az anyag keménységét mutatja, így a fehér a legpuhább, a fekete pedig a legdurvább. Természetesen a két véglet között is akad jó néhány szín, többek között a piros, a kék, a zöld, a narancssárga és a barna.

Rövid távon talán mindegy, hogy melyiket választjuk, ha azonban nem szeretnénk, hogy megsérüljön a padló, akkor az annak megfelelő színű gyémántkorongot érdemes kiválasztani. Persze nem kell, hogy mindenben egyedül döntsünk, hiszen a fentebb említett webáruház munkatársai a szakértelmükkel lelkesen állnak a vásárlók rendelkezésére.


Merjünk újítani!

Sokan vannak úgy, hogy járt utat a járatlanért elhagyni nem mernek, ám míg ez sok esetben talán jogos is lehet, addig a takarítás, tisztítás terén semmiképpen sem állja meg a helyét.

Mert még, ha van is olyan termék, ami nagyon bevált, időről időre érdemes esélyt adni a modern takarítóeszközöknek, hiszen soha nem lehet tudni, hogy melyik technológiai vívmány lesz az, amelyik jelentős minőségbeli javulást és könnyítést hoz egyszerre a munka terén. Éppen ezért érdemes a Higienia.net oldalát követni, mert a nagy kedvencek mellett folyamatosan érkeznek az újdonságok is, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb munkaeszközt!

Irány a webshop!