Miért kedvelik ilyen sokan ezt a budapesti barber shopot?

Ön sem találta még meg azt a szolgáltatót, amely elkészíti a lehető legjobban passzoló frizurát? Nehezen igazodik ki a barber shopok kínálatában, nem tudja, hogy melyiket is érdemes választania?

Cikkünkben most egy olyan üzletet mutatunk be, amelyet rendkívül sokan kedvelnek, ami egyáltalán nem furcsa. Lássuk, hogy mit tud ez a borbély szalon!

Miben különbözik ez a barber shop a többitől?

A piac mindig is tele volt a férfifodrászokkal, de mi a helyzet a borbélyokkal? Hazánkban 2010-ben kezdtek el terjedni ezek a szalonok, ahol komplex szolgáltatás érhető el a férfiak számára. Már csak az a kérdés, hogy miért ennyire népszerűek és miben különböznek a többitől?

A borbélyok látogatásának nagy előnye, hogy a szakemberek sokkal több tudással rendelkeznek, mint egy hagyományos fodrász. A két szakma nem teljesen különbözik egymástól, de nem is teljesen ugyanazok.

A barber shopok nemcsak minőséggel szolgálnak a betért vendégek számára, hiszen emellett csodálatos környezetben várják az ide érkező férfiakat. A profizmusuk azonban nem csak a hajvágásról és az olló csattogtatásáról szól. Ezek a szakemberek imádják a munkájukat és a feladatokat nemcsak elvégezni akarják, hiszen az sokkal inkább a kreativitásuk kiélésére szolgál. Az alkotás élménye számukra felbecsülhetetlen, főként ebben a férfi szalonban.

Mit tud ez a borbély üzlet, amitől ilyen különleges?

Ide érkezhet akár konkrét elképzeléssel, fotóval vagy videóval, a lányok szinte bármit meg tudnak valósítani, amire Ön vágyik. Amennyiben azonban fogalma sincs arról, hogy mit is szeretne, akkor sem kell aggódnia, hiszen a hölgyek könnyedén tudnak segíteni, hogy mi is illene Önhöz a legjobban. A vendégek kapcsán nem véletlenül ennyire fontos az emberismeret, hiszen csak így láthatják, hogy az adott személyhez melyik stílus passzol.

A barber shopban a személyiségnek és az arcformának megfelelő hajkoronát készítenek, amely nagy segítség lehet abban az esetben, ha tényleg nincs elképzelése a frizurát illetően. Legyen szó éppen aktuális trendről, vagy akár egy hagyományos változatról, itt bármelyiket szívesen elkészítik. Nem csoda tehát, hogy több pozitív véleményt is lehet olvasni az A76 barber shop weboldalán (0620 505 5052; 1062 Andrássy út 76.).

Milyen környezet várja itt Önt?

Persze mindez a profizmus semmit sem ér, ha Ön, mint vendég, a szolgáltatást nem egy kellemes és hívogató környezetben veheti igénybe. Hiszen, ha szakállvágásra, illetve annak ápolására is szükség van, akkor esetenként több órát is eltölthet a szalonban. Nem véletlenül fontos, hogy korszerű és igényes üzletben várakozhasson, amíg mindennel elkészülnek. A különleges kilátással rendelkező üzletek sokkal kedveltebbek, mint egy hagyományos fodrászszalon egy eldugottabb budapesti utcában. Mindezt az A76-nál megkaphatja, hiszen amíg a hölgyek dolgoznak, addig elfogyaszthat egy kellemes italt, miközben elbeszélget a borbély lányokkal.

Ez tehát egy olyan hely, ahol akár minőségi whiskey-vel a kezében ülhet a székben, így teljes mértékben átadhatja magát az átalakulás élményének. Ehhez csak pluszban járul hozzá a barátságos kiszolgálás, ami még komfortosabbá és hangulatosabbá teszi az itt töltött időt.

Mit érdemes még tudni az A76 üzletekről?

Bár nyugodtan érkezhet bejelentkezés nélkül is, nem biztos, hogy a hölgyek mindenképpen fogadni tudják. Éppen ezért nem árt, ha inkább telefonál, mielőtt betér az egyik barber shopba, így garantáltan az Öné lesz a borbélyok figyelme. Ráadásul, ha valamelyik általuk használt termék megtetszik, esetleg beválik, akkor pedig lehetősége van azt helyben megvásárolni. Legyen szó American Crew, Proraso, vagy éppen Morgans gyártmányokról, ezeknek köszönhetően a hajápolás otthon is egy álommá válhat.

Amennyiben tehát budapesti barber shopot keres, nem kell tovább kutatnia. Ez a borbély szalon számos lehetőséget kínál, hogy egy kellemes és vidám környezetben tetesse rendbe haját, illetve szakállát egyaránt.

Irány a webshop!