Így hasznosul a gyakorlatban a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó

Mi az a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó, miben rejlik a hasznossága, és kiknek érdemes fontolóra venni a beszerzését? A cikkben javarészt ezekre a kérdésekre fogjuk megadni a választ. Nem titkolt szándékunk rávilágítani a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó elképesztő hozzáadott értékére.

Pontosan mit is értünk tetőgerincen gurítható rögzítőkampó alatt?

A tetőgerincen rögzíthető kampó egy viszonylag egyszerűen használható, ugyanakkor annál hasznosabb munkaeszköz. A tetőtéri munkákat végző professzionális szakemberek számára jelent nagy segítséget, és persze nem utolsó sorban biztonságot munka közben.

Funkcióját tekintve a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó a tetőlétrák tetőkampó nélküli biztonságos rögzítését segíti elő. Vagyis legyen éppenséggel használatban bármilyen típusú tetőlétra, a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó alkalmazásán keresztül nemcsak egyszerűen, de maximális biztonsággal oldható meg maga a rögzítés.

Miben rejlik a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó hasznossága és hozzáadott értéke?

Ahogyan azt már fentebb is kifejtettük, a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó a tetőlétra elhelyezésében jelent segítséget. Mivel a gyors és szerszám nélküli kivitelezés oldható meg vele, ezért nem kevés értékes munkaórát segíthet megspórolni.

Speciális teherelosztó fa alátéttel van egyébként felszerelve annak érdekében, hogy a tetőcserepek ne tudjanak sérülni a munkavégzés nemkívánatos körülményeként. Vagyis a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó egyszerre segít a gyors és zökkenőmentes munkában, a cserepek megóvásával együtt.

Fontos eleme a kifejezetten nagy, légtömlős kerék. Gyakorlatilag ez az alkatrész segíti elő a könnyű mozgatást magukon a tetőcserepeken.

A tetőgerincen gurítható rögzítőkampóra jellemző fontos technikai paraméterek és sajátosságok

Természetesen a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó gyártói és fejlesztői rendre nagy figyelmet fordítanak rá, hogy korszerű megoldásokkal segítsék elő a minél hatékonyabb alkalmazás lehetőségét. Úgyhogy ennek jegyében ki kell még emelni a szerkezettel kapcsolatban néhány technikai sajátosságot.

Ott van példának okáért a magas kengyel, ami egyértelműen a gerinc sérülését hivatott megakadályozni. Sőt, mindezen felül a legkülönbözőbb tetőhajlásszögek mellett is képes lehetővé tenni az eredményes alkalmazást.

Szintén a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó szerves részének számít a nagy keresztléc. Ez a kellék hivatott lehetővé tenni a cserepeken történő forgatást. Látható tehát, hogy a tetőgerincen gurítható rögzítőkampónak gyakorlatilag minden része és eleme a gördülékeny és persze biztonságos használatot segíti.

Ebből is fakad, hogy a professzionális munkát végző brigádok számára elképesztően hasznos szolgálatot tehet.


Irány a webshop!