Így dolgozik egy profi, konténeres sittszállítással foglalkozó cég

Ha konténeres sittszállításról van szó, több cég közül is válogathatunk a fővárosban. Azonban nem minden cégre igaz az, hogy profin intézik a szervezést, gyorsan reagálnak, és óriási erőforrásokkal rendelkeznek. Mégis vannak ilyen cégek, és egy ilyen cégen keresztül szeretném most pár mondatban bemutatni a működésüket.


Profi tájékoztatás


Egy konténeres sittszállítás során felmerülhetnek kérdések, melyekre szeretne az ember mielőbb választ kapni. Épp ezért egy profi cég számára nagyon fontos, hogy megfelelően tájékoztassa leendő megbízóit, megrendelőit. Erre a leggyorsabb, legjobb megoldás az informatív honlap fenntartása és folyamatos frissítése, bővítése.


Természetesen mindez még kevés, ugyanis megfelelő ügyfélszolgálatot is fenn kell tartani. Ehhez pedig e-mailes és telefonos elérhetőséggel és megfelelő rendelkezésre állással is kell rendelkezniük.


A honlapról ki kell derülnie, hogy a sittszállítás mellett a konténereket mire lehet még megrendelni. Gondolok itt például a zöldhulladékok elszállítására vagy egy lomtalanítás kivitelezésére.


Továbbá legyen leírva a konténer rendelésének teljes folyamata is. Emellett mindenképp tudatni kell a leendő megrendelővel azt is, hogy egy engedélyt be kell szereznie, ami a területfoglalási engedély. Ha közterületre kerül a konténer, akkor jobb, ha ezt tudja az ügyfél. Aki biztos hálás lesz ezért, mert így akár egy büntetést is elkerülhet. Ezekről mindenképp teljes körű tájékoztatást kell nyújtania egy profi cégnek.


Konténeres sittszállítás, több mint 1000 konténerrel


Amikor profi konténeres sittszállításról beszélünk, akkor olyan cégre gondolok, mint a Konténer rendelés csapata. Ők nagyon komoly háttérrel, szervezettséggel és rutinnal rendelkeznek. Mindenben megfelelnek az elvárásoknak, megütik a “profi konténeres sittszállító” szintet.


De ez nem a véletlen műve, ugyanis amellett, hogy több mint 1000 konténerrel rendelkeznek, 25 szállítójárművüket koordinálják minden nap. Ehhez pedig szakképzett és rutinos kollégákat alkalmaznak. Sőt, vállalatirányítási rendszert is használnak, hogy még hatékonyabbak és gyorsabbak legyenek. És láthatóan mindezt nagyon jól alkalmazzák a mindennapokban.


A környezet védelme is fontos


Ha valaki hulladékkal foglalkozik, akkor annak legyen fontos a hulladék sorsa. Tartsa szem előtt azt, hogy mindig a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokat alkalmazza. Ez pedig ott kezdődik, hogy nem minden vegyes hulladék! Lehetőleg oldja meg a beérkező hulladékok szortírozott átvételét, ill. beszállítását. Ha nem menne, akkor nem árt, ha házon belül (vagy szerződött partnerrel) megoldja a beérkező hulladékok kezelését, szortírozását.


Attól, mert hulladékról beszélünk, még nem kell feltétlen környezetszennyezőnek lennie! Remélem, egyre több cég rájön erre.

Irány a webshop!