Calvin Klein csábító férfi parfümjei

Ha a nőket megkérdezik, hogy melyik a kedvenc férfi illatuk, akkor biztosan lesz a tíz leggyakrabban mondott parfüm között legalább egy, de nagy valószínűséggel több Calvin Klein illat is. Nem véletlenül, hiszen mind remek, érzéki és igazán férfias illat, amely azonnal elcsábítja a gyengébbik nemet.


Ki az a Calvin Klein?


Elképzelhető, hogy sokan nem találkoztak még a Calvin Klein névvel. Az viszont egészen biztos, hogy sokan nem tudják, hogy ő bizony magyar származású. Az amerikai divattervező 1968-ban alapította meg azt a vállalatot, amely ma már az ő nevét viseli, és amely a kezdetek kezdetén csupán kabátok gyártásával foglalkozott.


Mindkét feleségétől elvált, ám még az első házasságából született egy lány gyermeke.


Calvin Klein parfümbirodalma


A Calvin Klein parfümök története nagyjából 30 évvel ezelőtt kezdődött, mégpedig a ma már kultikusnak számító Obsession nevű illattal.


A parfümjeinek már szinte az első perctől fogva óriási sikere volt, rendkívül nagy volt a kereslet irántuk. És ez a mai napig így is maradt.


Erotikus jegyekkel megáldott illatok, romantikus típusokat és érettebb elegáns nőket megcélzó virágos és visszafogottabb jegyek vagy éppen a sportos fiataloknak szánt parfümök fűződnek Calvin Klein nevéhez.


Ő jegyzi az első unisex, azaz nők és férfiak számára egyaránt alkalmas parfümöt, név szerint a CK One-t, ami 1994-ben jelent meg a piacon.


Mind a női, mind pedig férfi Calvin Klein parfümök szinte kivétel nélkül óriási sikert arattak, túlzás nélkül állítható, hogy népszerűségük a megjelenésük óta töretlen.


Férfi Calvin Klein parfümök


A Myparfüm.hu webáruházában is megvásárolhatóak a Calvin Klein parfümök. Így például a márka legelső illata, az Obsession fantázianévre keresztelt parfüm is. Az évek során az illatnak többféle változata jelent meg, az egyik például az Obsession Night 125 milliliteres kiszerelésben az oldalukon is kapható.


Nagy érdeklődés és még nagyobb siker övezte az Eternity nevű parfümöt, amely elsősorban a romantikus lelkűeknek készült. Ebből az illatból is készült számos további változat, szám szerint 17, amelyek többségében nyári parfümök voltak. Az eredeti Eternity mellett Calvin Klein megalkotta az Eternity Air, Eternity Flame for Men és Intense for Men, valamint Eternity Now nevű illatait.


2005-ben jelent meg a márka Euphoria nevű illata, amely az eddigi sikereket is felülmúlta, hiszen még azóta is az eladási listák élén áll. Ennek a parfümnek az egyik szintén népszerű változata az Euphoria Intense.


Calvin Klein nem csak a divatvilágban, hanem a parfümök terén is maradandót tudott alkotni, hiszen még a 30 évvel ezelőtt megjelent illatai is mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. A férfi parfümök mellett a női illatokból is nagyon széles a kínálat, amelyek szintén nagyon kedvelt és keresett termékek a vásárlók körében.

Irány a webshop!