Az egyedi biztonsági ajtók 3 előnye

A betörésbiztos ajtók napjainkban egyre keresettebbek, hiszen a betörők is egyre agyafúrtabb módszerekkel próbálkoznak, ezért érdemes a védelmet is eggyel magasabb szintre emelni. Egy bejárati ajtó azonban nemcsak biztonságos, hanem mellette szép és egyedi megjelenésű is.


Nézzük, miért is előnyös ilyen nyílászárót választani.


Az igények szerint alakítható


Bár manapság se szeri se száma a különféle ajtóknak, mégis előfordulhat az, hogy hiába nézünk végig több száz terméket, egyikre sem mondjuk azt, hogy “igen, ez lesz a tökéletes!” Hisz mindegyikben akad egy-két olyan apróság, ami nem tetszik, viszont ha már egy kisebb vagyont szánunk a projektre, akkor nem akarunk még kompromisszumokat is kötni…


Egy egyedi bejárati ajtó esetében viszont szerencsére szó sincs ilyesmiről! A Nívónál például egy egyszerűen használható ajtótervező program várja az érdeklődőket, amelyben részletesen meg lehet tervezni leendő ajtónk virtuális mását.


A rengetegféle variálható elem garantálja azt, hogy végül mindenki megalkothassa a számára tökéletes nyílászárót. A tervekből pedig pár héten belül kész ajtó válik.


Nem kell megbontani a falnyílást


Napjainkban az építőipart már szigorú előírások szabályozzák, azonban nem volt ez mindig így. Még ma is rengeteg olyan ingatlan van lakható állapotban, amire nem vonatkoznak a mostani szabályok, így nem egyezik a mai sztenderdekkel például a fal vastagsága vagy az ajtók és ablakok mérete.


Persze a nyílászárók cseréjére előbb-utóbb itt is szükség lesz, ám ekkor szembesülhetünk azzal, hogy a jelenlegi szabványméretek egyike sem passzol a nyílásokba. Ekkor a legegyszerűbb, ha egyedi méretre gyártott ajtókat és ablakokat vásárolunk, ugyanis ez sokkal célravezetőbb, mint megbontani a falat, hogy szabványosítsuk a nyílásokat.


Az ajtócsere ugyanis még mindig sokkal gyorsabb és olcsóbb munkafolyamat, mintha a teljes falnyílást át kellene még pluszban alakítani.


Nem a mi gondunk lesz a beszerelés


Azok a cégek, akik tömeggyártott ajtókat forgalmaznak, általában csak értékesítéssel foglalkoznak, maximum a vásárolt termékek házhozszállítását kérhetjük még tőlük. Arra viszont már legtöbbször nincs kapacitásuk, hogy beépítést is vállaljanak, így ezt a megrendelőnek kell megoldania.


De tegye csak fel a kezét, aki szerint ma egyszerű olyan építőipari szakembert találni, aki jó minőségben, megfizethető áron dolgozik, és nem csak 1-2 év múlva tud időpontot adni. Nem valószínű, hogy sok jelentkező akadna.


Ám az egyedi ajtókat gyártó cégek egy része a kivitelezést is vállalja, ezzel pedig hatalmas terhet vesznek le a megrendelő válláról. Hisz csak jelzik, amikor az ajtó elkészült, egyeztetnek az ügyféllel egy időpontot, majd a megbeszélt időben a szakemberek megérkeznek, és hozzák az új ajtót, amit azonnal be is szerelnek.


Sőt: ha a régi nyílászáróra már nincs szükségünk, akkor kérhetjük ennek az elszállítását is, hogy nekünk erre szintén ne legyen gondunk. Hát létezik ennél kényelmesebb és egyszerűbb ajtócsere?


Irány a webshop!