A Coinbase és a Binance világa

A közelmúltban óriási fejlődést figyelhettünk meg a digitális pénzek világában. Ez a fejlődés a technikai hátteret és természetesen a vételárakat is érintette. Vizsgáljuk meg a fejlődés legfőbb indikátorait: a Binance-t és a Coinbase-t!


Mi az a Binance kártya?


Ezzel a kártyával több mint hatvanmillió helyen fizethetünk az egész világon. Így közvetlenül kriptovalutával egyenlíthetjük ki a számláinkat ennek az eszköznek a felhasználásával. Nagyon egyszerűen használhatjuk. Gyakorlatilag semmiben sem különbözik egy normál, sokak által ismert bankkártyánál. Ha használni szeretnénk ezt a lehetőséget, előzetesen regisztrálnunk kell magunkat a rendszerben.

A Coinbase kártyája

Ezen cég terméke az előzővel nagyon hasonlatos működéssel bír. Igazából egy Visa betéti kártyáról van szó. Ez a bankkártya abban segít nekünk, hogy a Coinbase fiókunk egyenlegét használhassuk a vásárlásaink során. Segítségével úgy használhatjuk a kriptovalutáinkat, mintha hagyományos pénzt alkalmaznánk. Ezt az eszközt szerencsére többmillió helyen bevethetjük, szerte a világban.

Jó fizetőképességű tőzsdékről van szó

Nagyon fontos alaptézis, hogy a különböző tőzsdéken a likviditásnak kiemelten fontos szerepe van. Ez a fizetőképesség nagy összefüggést mutat a felület ismertségével. A kriptovaluta kereskedés során ebből származik végeredményben a bevétel. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez jelenti a tőzsdék szívét. A Tradensea kereskedési csomagokkal igazán egyszerű és sikeres lesz a kereskedés!

Szerencsére a Coinbase és a Binance is rendkívül ismert és nagy volumenű kereskedési felület. A kereskedés mindkét oldal esetében meghaladja a tízmilliárd dolláros szintet. Ez biztosítja, hogy rendkívül megbízható platformokról beszélhetünk. Ez a kereskedési érték ráadásul folyamatosan emelkedik, ahogy a hagyományos tőzsdékről átáramlik a tőke ezekre a felületekre.

A befektetők

Napjainkban már sokkal egyszerűbben kezdhetjük el a kriptovaluta kereskedést, mint akár csak pár évvel ezelőtt. Régebben még jelentős tudásra és tapasztalatra volt szükség ehhez a tevékenységhez. Óriási előny, hogy ma már egy kezdő kereskedő is ugyanolyan feltételek mellett végezheti az adásvételeket, mint a sok éves tapasztalattal rendelkező társaik.

Igazán elismerésre méltó az a növekedési mérték, amit ezek a decentralizált működésű tőzsdék a közelmúltban elértek. A Coinbase hűséges felhasználóinak száma már a hetven milliót is magasan túlszárnyalta, de a Binance-nek sincs oka panaszkodni, ugyanis a négyszáz millió regisztrált kereskedő a világ egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjévé teszi ezt az oldalt.

Óriási bevételek

A kriptovaluta kereskedések volumene más befektetésekhez képest utolérhetetlen mértékű növekedést ért el. A digitalizáció és a decentralizált pénzek térnyerése miatt a legnagyobb kriptovaluta piacok növekedése töretlennek látszik.

Irány a webshop!