3 esőkabát óvodásoknak

Itt van az ősz, újra tocsogunk a pocsolyákban. Közben azon gondolkodunk, eléggé vízálló-e a kicsi cipője? És vajon hány tócsába fog még beleugrani? És miért nem lehet ráimádkozni az esőkabátot?


A megoldás: vegyünk olyan esőkabátot, ami nem csak minőségi, de közel áll a gyerekünk szívéhez. Kutassuk fel kedvenc mesefiguráit, találjuk meg kedvenc mintáit és színeit. Összegyűjtöttünk 3 zseniális esőponcsót, melyek az ovisok kedvencei.


MILYEN ESŐKABÁTOT ÉRDEMES VÁSÁROLNI A KICSIKNEK?


Az esőkabát kiválasztásánál természetesen ne csak a minta és a szín számítson. Fontos az anyaga, hiszen ha nem elég ellenálló, könnyen szakad, akkor egy ovis mellett nem megyünk sokra vele. Érdemes tehát masszívabb anyagból készült esőkabátot vásárolni.


Fontos lehet még a kabát szabása. Az esőponcsók is jók lehetnek, mert ebben szabadabban mozog a kicsi, hiszen ők könnyen elutasítják még a kabátszabást. De fontos, hogy legyen elég hosszúra szabva az esőponcsó, hogy mindenképpen a lehető legnagyobb fedést érjük el vele.


Kifejezetten előny még, ha az esőkabát fel van szerelve valamilyen fényvisszaverő csíkkal, mintával. Mivel esőben nagyon rosszak a látási viszonyok, ezért fokozza az ovisunk biztonságát.


MINIMÁL RÓZSASZÍN-SZÜRKE, FÉNYVISSZAVERŐ


Ha nem szeretjük a feltűnő színeket, élénk mintákat, akkor választhatunk olyan esőkabátot, ahol csak egy szegély vagy a minta egy része színes. Például egy világosszürke darabot, rózsaszín szegéllyel. Egy ilyen vízhatlan poncsó, fényvisszaverő csíkkal ellátva nagyon trendi és biztonságos választás lehet.


A színes csík ilyen esetben sokkal jobban tud érvényesülni, hiszen egy neutrális szín emeli ki. Azonban az összhatás mégsem túl sok, zavaró, de azért elég vidám lehet egy gyereknek.


JÉGVARÁZS, ARANYHAJ ÉS TÁRSAI


Akinek még nincs gyereke, nem tudja elképzelni, hogy mekkora megkönnyebbülést hoz egy-egy Disney hercegnő vagy Barbie a megfáradt szülői szívnek. Ezek a szereplők igazi felmentőseregként funkcionálhatnak. Ugyanis végre rá tudjuk venni a makacs dackorszakos kis hercegnőt vagy épp boszorkányt, hogy végre felvegye a ruhát. Legyen az ovis táska, télikabát, pulóver vagy épp esőkabát. Ezért ne becsüljük le az unalomig ismételt mesék hős hercegkisasszonyait.


Ráadásul Elzát, Annát, Tiarát és kedvenc állataikat is igényes kivitelezésben, ízléses színvilágban is megkaphatjuk. Például a Gyerek-ágynemű webshopban kapható ötletes esőponcsók között is.


DINOSZAURUSZOS ESŐPONCSÓ, A LEGVAGÁNYABB KISSRÁCOKNAK


A dinoszaurusz minden fiú kedvence. Sokszor a lányoké is. Ezért aztán egy T-rexes esőkabát nagyon-nagyon menőnek számít a gyerekek között. A szülők pedig annak örülnek, hogy jól szabott, jó anyagú, fényvisszaverős esőponcsóban feszíthet gyermekük. Így nem csak biztonságosabb az utcán, főleg a zebrán közeledni vele, de még az eső ellen is megfelelő védelmet kap.

Irány a webshop!