Szabadulj meg a ráncoktól hialuronsavas kezeléssel!

Szabadulj meg a ráncoktól hialuronsavas kezeléssel!

Az orvos-esztétikai beavatkozások segítségével öregedésnek indult bőrünk újra megfiatalodhat. A legtöbb nő szeretne fiatalosabb külsőt, sokakat azonban visszatartott eddig az, hogy fájdalmas plasztikai műtét elvégzésével kaphatták vissza bőrük eredeti rugalmasságát és feszességét.

Napjainkban a fájdalommentes és gyors felépülési idővel járó beavatkozások több variációjával szépülhetünk, ilyen kezelés például a hialuronsavas feltöltés. A népszerű beavatkozás előnyeivel szeretnénk megismertetni az olvasóinkat.

Természetes anyag

A hialuronsav természetes anyag, mely az emberi szervezetben megtalálható, elsősorban az ízületekben és a szemekben. A bőr hidratáltságát biztosító poliszacharid kiváló vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik.


Az Aesthetica Orvosi Központban számtalan arcfeltöltést végeztek már az évek során, így a hozzájuk forduló páciensek biztosak lehetnek abban, hogy a prémium alapanyaggal végzett beavatkozás eredménye a ráncmentes arcbőr lesz.


A hialuronsavas arc- és ráncfeltöltésről


A hialuronsav mennyisége az idő múlásával bőrünkben csökkeni kezd, ez vezet később a bőr idő előtti öregedéséhez, a ráncok kialakulásához, valamint az arc kontúrjának elvesztéséhez. Az orvos-esztétikai kezelés alatt a hialuronsavat különböző módon alkalmazhatják a sebészek, de a leggyakoribb eljárás a hialuronsavas feltöltés, amely során az orvos a bőrbe injekciózza az anyagot.


A beavatkozás teljesen biztonságos és általában nincs mellékhatása, hiszen a szervezetben már természetesen előforduló hialuronsav kerül feltöltésre, ezáltal a bőr megfiatalodik, a ráncok és barázdák eltűnnek. A kezelés kiválóan alkalmas az ajakfeltöltésre, az arc konturjának javítására, és testünk egyéb területének korrekciójára.


A hialuronsavas feltöltés menete


A valóban rövid beavatkozása általában 15 percet vesz igénybe. Még a kezelés előtt előzetes konzultáción állapítja meg a plasztikai sebész, hogy milyen módszerrel, mennyi hialuronsav feltöltésével érhető el a kívánt, leginkább a természetes külső megjelenést elérő eredmény. A kezelés fájdalommentes, hiszen magában a beadott hialuronsavas keverékben is található lidocain, így további érzéstelenítésre már nincs szükség.


Akár arcprofil harmonizációról, akár arcfiatalításról legyen szó, minden esetben a látványos és a természetes hatás egyensúlyára koncentrál a szakorvos. Az egyénre szabottan kialakított kezelés során a vékony tűvel a bőr alá juttatott hialuronsavat masszírozással oszlatja szét a kezelőorvos.


A beavatkozás után előfordulhat, hogy a kezelt terület duzzadt vagy kipirosodik, de ez csak időleges, és hamar elmúlik. Természetesen a páciensnek is be kell tartania néhány dolgot, hogy a legjobb eredményt érje el, így a beavatkozás után 24 órával tartózkodni kell az erős artikulációtól. Az egyéni adottságoktól függően hat hónaptól egészen egy évig tartós eredmény érhető el a hialuronsavas feltöltéssel, mely később bármikor megismételhető.


Irány a webshop!