Stílus, kényelem, védelem: jól láthatósági overálok a biztonságért

Bizonyos munkakörökben szükség lehet a biztonság és a védelem érdekében speciális munkaruházatra. Nemcsak a munkavállaló, hanem a munkáltató érdeke is, hogy védje alkalmazottai épségét, egészségét.


A komoly követelményeknek megfelelő minőségi munkaruházat ma már nemcsak praktikus, hanem kényelmes és tetszetős is.


Teljes biztonság tetőtől talpig


A jól láthatósági overál kézenfekvő választás, ha nagyobb mozgásszabadságra, valamint kiváló védelemre van szüksége. A fluoreszkáló reflexcsíkokkal ellátott overálok megfelelő védelmet nyújtanak egyetlen megoldásban.


Hasznos darab a jól láthatósági overál olyan munkakörökben, ahol a látni és látszani elv alapfeltétel, továbbá sokat kell hajolgatnia. Az egybeszabott felsőrész és nadrág nem korlátozza a dolgozót a mozgásban, és védelmet nyújt az időjárással szemben is. Praktikus patentos vagy cipzáras zsebek, rádióhurok, telefontartó, kötött mandzsetták jellemzik ezeket a ruhadarabokat, amelyek így maximális kényelmet, strapabírást és védelmet biztosítanak viselőjüknek.


A jól láthatósági overál külső védőruhaként is használható, számos modell készül lángálló, vegyszerálló, antisztatikus, vízálló és lélegző anyagokból. Az előnyös tulajdonságok mellett nem kell lemondania a kényelemről sem, ha veszélyes munkakörben, környezetben dolgozik. Lángálló és antisztatikus Portwest kabátok, mellények is kaphatóak az Épkézláb Munkaruha webáruházban és üzleteiben.

Maradjon látható mindenféle időjárási körülmények között

Akár nyáron, akár télen van szüksége a jól láthatóságra, a kiváló minőségű, az európai szabványoknak megfelelő minőségű jól láthatósági overálok az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. Bélelés nélküli és bélelt változatban, kapucnival vagy anélkül is elérhetőek, hogy a kültéri munkavégzés kényelmes legyen minden időben. A különböző innovatív anyagösszetételek a legextrémebb időjárási körülményeket, helyszíneket is bírják, fokozott védelmet nyújtanak szél, eső, hó ellen.


Rosszabb fényviszonyok között az Ön és mások biztonsága érdekében fontos, hogy a munkaruházata jól látható legyen. A jól láthatósági ruházat megfelelő színének kiválasztása segíthet abban, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen, amikor gyakori veszélyek között dolgozik, beleértve a nagy sebességű forgalmat és a nehézgépeket.


A jól láthatósági ruházat három elfogadott színe a sárgászöld, a narancsvörös és a piros. A viselő jobb láthatósága a fluoreszkáló színek és a fényvisszaverő szalag használata révén válik lehetővé. Bármilyen környezetben, bármilyen munkát végez, a jól láthatósági ruházat színének kiválasztásakor a legfontosabb szempont a kontraszt megteremtése.


Azt sem szabad azonban figyelmen kívül hagyni, hogy a gyártó hogyan írta elő a jól láthatósági ruházat hordását.


A megfelelő jól láthatósági ruházat viselése megmentheti az életét.

Irány a webshop!