N&D; kutyatápok

Miért érdemli meg kutyád az N&D; kutyatápot?

Az N&D;, vagyis Natur and Delicious, annyit jelent, hogy természetes és finom. Mivel kutyád emésztőrendszere nem képes feldolgozni, sem hasznosítani a glutént, így ez a termékcsalád nem tartalmaz sem gabonát, sem búzaglutént, csupán természetes, teljes értékű alapanyagokból készül.

Amennyiben nem nagy gondossággal választod ki kutyád tápját, könnyen ételintolerancia alakulhat ki nála éppúgy, mint az embereknél. Amennyiben már kialakult az ételallergia, úgy megoldás lehet gabonamentes tápot elkezdeni használni. De eddig nem fogtok eljutni, ha már a legelején kiválasztod a legmegfelelőbb eledelt.

Magas vitamin- és ásványianyag tartalma van, mely fontos kedvenced minőségi életéhez. A Kutyakajas.hu-nál kapható N&D; kutyatáp bármelyikét is választod, biztos lehetsz abban, hogy kutyád minden egyes összetevőjét hasznosan fel tudja majd használni úgy, hogy az nem fogja megterhelni a szervezetét.

Mi, emberek is vágyunk különleges ízekre, hát akkor a kutyák…

Ezek a kutyaeledelek úgy lettek megalkotva, hogy kedveskedhess kutyádnak egy-egy különleges alkalommal vagy akár csak egy sima hétköznapon is. Megtalálhatod kutyád kedvencét, legyen szó bárányról, halról, vaddisznóról, csirkéről és hogy ne legyen unalmas, egyhangú kedvenced étkezése, mindezt megbolondították áfonyával, gránátalmával, sütőtökkel, hogy az ízletes és jótékony hatásokról se feledkezzünk meg.

Milyen kutyák számára találsz N&D; tápot?

Az általános fiatal kiskutyáktól egészen a felnőtt nagytestű kutyákig mindegyikre gondoltak, de ez nem is különleges, hisz ez már alapkövetelmény a vásárlók részéről egy márka iránt. De az N&D; kutyatápok megalkotói gondoltak a vemhes és szoptatós kutya mamák táplálására is, nagy hangsúlyt fektetve annak fontosságára.

https://www.kutyakajas.hu/kiemelt-markaink-122/nandd-228/nandd-kutyatap-230

Irány a webshop!