Miért népszerű a biciklis telefon- és kameratartó?

A kerékpározás az egyik legegészségesebb és legkörnyezetkímélőbb mozgásforma. Kimehetsz egy közeli parkba vagy erdőbe. A biciklizés nemcsak fiziológiailag, hanem pszichikailag jótékonyan hat. A kerékpározást viszont nem lehetne elképzelni a különböző kiegészítők nélkül. Az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni, miért lehetnek praktikusak ezek a kiegészítők.


A kerékpáros kamera- és telefontartó célszerűsége


Amennyiben szereted a természetfotózást és a bringázást, érdemes összekapcsolnod a kettőt. Vidd magaddal a mobiltelefonodat vagy kamerádat egy biciklitúrára, és hódolj az élvezetednek! Ehhez természetesen jó telefon- vagy kameratartóra lesz szükséged, amely stabilan rögzíti a készülékedet.


Nemcsak akkor lehet azonban szükséged a telefonodra, ha a természetben bringázol. A futárkodáshoz a megfelelő GPS rendszer használata elengedhetetlen, különben nem tudsz majd eleget tenni az időre történő szállítási feladatoknak, és megtalálni a címeket.


Ebben segíthet egy jó navigációs rendszer a mobilodon. A városi közlekedésben viszont a készüléket érdemes minőségi kerékpáros telefontartóra rögzítened, hogy az végig a helyén maradjon. Nézz szét az aun.hu kerékpáros kiegészítői között, ahol biztosan megtalálod a szükséges kelléket!


További előnyök és pozitívumok


Az is lehet, hogy az extrém sportok szerelmese vagy. A biciklis szágoldások, ugrások, vetülések életed szerves részét képezik. Ez a fajta szórakozás viszont csak akkor az igazi, ha egy-egy jól sikerült mutatványt meg tudsz örökíteni, és tovább tudod küldeni barátaidnak. Ehhez szükséged lehet arra, hogy felszereld a kormányra a GoPro-t.


Akárhogy is nézzük, biciklizés során a kényelmedet és a biztonságodat szolgáló kiegészítőkön kívül más kellékekre is szükséged lehet. Így elképzelhető, hogy a kulacs vagy a sisak mellett a telefonodat vagy a kamerádat is szeretnéd magaddal vinni. Ha pedig már magaddal vitted azokat, semmiképp sem lenne jó, ha bajuk esne! Erre való a telefon- és kameratartó.


A lehetőségek széles kínálata


Léteznek kerékpáros és motoros kormányra is szerelhető tartók. Illetve vannak olyan típusok is, amelyeket mind motorra, mind biciklire fel tudsz majd rakni. Vásárolhatsz adapterrel ellátott univerzális tartókat. Kaphatsz olyan darabokat, amelyek 4,6-6,5 inch telefonokhoz készültek, és 1,5-3,5 cm átmérőre való rögzítéssel rendelkeznek.


A sportok megszállottjainak a 4-6,5 inch telefonokhoz gyártott telefontartó és sportkameratartó a legjobb választás. Az anyagot illetően találhatsz fémből és műanyagból előállított termékeket is. A színek tekintetében vehetsz feketét, zöldet vagy akár piros színűt is.


Ha gyakran jársz biciklitúrára a lámpa, a kulacstartó, a sisak vagy a kesztyű mellett a kamera- és telefontartó sem hiányozhat a felszerelésedből. Ne vedd félvállról, ez fog ugyanis a készüléked épségéről gondoskodni!


Irány a webshop!