Esőben is szamárság lenne otthon maradni!

Az esetleges rossz idő sem szabhat gátat a hétvége legjobb gyerekmulatságának: a pécsi Szamárfül Fesztivál közel 70 programjának szinte mindegyike „vízálló”!

A jókedv borús idő esetén is garantált augusztus 27–29. között, az ország egyik legnagyobb ingyenes családi fesztiválján! A pécsi Szamárfül Fesztivál szabadtéri programjai szükség esetén a Zsolnay Kulturális Negyed épületeibe költöznek.

- Szülőként tudom, hogy nem egyszerű bizonytalan időjárási körülmények mellett kimozdulni a gyerekekkel. Ezért szeretnék mindenkit előre megnyugtatni, hogy a Szamárfül Fesztivál esőbiztos, a koncertek, előadások és gyerekfoglalkozások beltéren is 100%-os élményfaktort nyújtanak – mondta el Bánkuti Péter, a fesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. operatív igazgatója.

A fesztivált 9. alkalommal megszervező Zsolnay Örökségkezelő stábjának már nagy tapasztalata van abban, hogy ez a hétvége – bármilyen külső körülmény esetén – az önfeledt gyerekkacajokról és a nyárbúcsúztató játékokról szóljon, maradandó élményt kínálva a családoknak.

Részletes program: www.szamarfulfesztival.hu

Irány a webshop!