Élje át az éjszakai égbolt élményét a SKYLINE világítással!

A helyiség megfelelő megvilágítottsága nem csak hasznosság szempontjából lehet elsődleges, hanem design oldaláról egyaránt, hiszen egy jól megválasztott világítástechnikai eszköz feldobhatja a szoba képét. A LED világítás megerősödésével napjainkban már számos márkával és azok különféle termékeivel találkozhat a piacon, azonban érdemes résen lennie és azt a vállalatot választania, amely valóban a minőséget képviseli. Ilyen exkluzív világítást képviselő név a SKYLINE termékcsalád.


Mi az a SKYLINE világítás?


A SKYLINE egy olyan egyedi LED vonalvilágítás, amely a legújabb technológia és a legmodernebb design világítási lehetőségét foglalja magába. A termékcsaládja mindamellett, hogy kifejezetten egyedi, szabadalmaztatott formatervezéssel megalkotott, exkluzív kinézetet is biztosít az adott helyiség számára. Egy olyan különleges megoldás, amely kifeszíthető két tetszőlegesen kiválasztott pont közé, így akár az egész szobán keresztülívelő vékony fénycsíkot hozhat létre.


Az ötletet megalkotó tervezők inspirációját az égbolton keresztülsuhanó hullócsillag adja. A SKYLINE termékek akár csomagban is megvásárolhatók, amelynek köszönhetően nem kell azon törnie a fejét, hogy milyen hozzávalót felejtett el megvásárolni a világítástechnika installálásához.


A SKYLINE csomag tartalma


A csomag többek között tartalmazza a 2 db rögzítődobozt, a 2 db gömbcsuklós, valamint rögzítőrudat. Megtalálható benne az acélprofil, amely különböző hosszban választható - lehet 6, 12 és 20 méteres egyaránt, valamint a LED szalag tekercs. Továbbá olyan hasznos eszközökkel is kiegészített, amelyek nem biztos, hogy megtalálhatók a háztartásában, mint a lemezvágó olló, a dróthuzal - amely segítségével lemérheti a falak közti távolságot, a jelölőfilc, a csavarszett, valamint a kesztyű.


Azonban a megfelelő tápegységet külön szükséges beszereznie. A csomag profi összeállításának köszönhetően minden gyorsan a helyére kerül nagyobb erőfeszítés és bonyodalom nélkül. Így nem kell a boltba szaladgálnia, ha egy-egy kiegészítő hiányzik, hiszen minden meglesz egy helyen.


A SKYLINE termékcsalád tagjai


Több SKYLINE típus közül is válogathat a piacon, felhasználásának pedig tényleg csak a fantázia szabhat határt. Megtalálhatja a 6 méteres AURORA típust, amely segítségével direkt és indirekt világítás egyaránt létrehozható. A 6 méteres kivitel mellett beszerezheti a 12 méteres ORION-t vagy akár a 20 méteres MILKY WAY-t egyaránt.


Az utóbbi két típus viszont kizárólag indirekt megvilágításhoz használható. Profil tekintetében mindhárom típus megvásárolható fekete vagy fehér színben, valamint 4-féle színhőmérséklet közül is válogathat, hogy teljes mértékben egyénre szabja a rendszert.

Irány a webshop!