A nagy pakolás: miért jó megoldás egy shopper táska?

A shopperek örök klasszikusoknak számítanak, már csak ezért megéri őket választani. Persze ez nem minden, ha valaki nem érti, miért jön jól egy hatalmas pakolós darab. A jolly jokernek számító típusok amellett, hogy mindent elrejtenek, a többségük szinte bármilyen szett esetén jól mutat. Legyen szó például egy plusz pulóverről, laptopról, esetleg könyvekről, ezekben minden kényelmesen elfér, és még így is stílusosak maradtunk.


Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért is jó megoldás egy shopper.


Mikor és milyen táska ideális?


A Borgo.hu táskái között bőven akad kisebb és nagyobb méretű kiegészítő, így nem jelenthet problémát kiválasztani a megfelelőt. De mi van akkor, ha sejtelmünk sincsen arról, hogy mekkora lenne az ideális táska? A “nagy pakolós” igazi klasszikus, amolyan jolly jokernek számít, ha nem tudjuk, hogy melyik kiegészítőt vigyük magunkkal az adott napon. Ez egy olyan típus, amiben minden elfér, amire egy hosszú napon szükség lehet. Legyen szó egy plusz réteg ruháról, az ebédről, esetleg a reggeli kávéról egyaránt, amit a buszon vagy a metrón akarunk elfogyasztani.


Fontos azonban, hogy egy jó shopper nem lehet akármilyen anyagból. Fontos, hogy nézzük meg, melyik márka termékéről van szó, miből készült az adott darab. A minőség és a tartósság csak akkor garantált, ha egy olyan táskát sikerül beszereznünk, amelynél a gyártó ügyelt a fontos szempontokra.


Mindenhova mást érdemes vinni


Mindenki elgondolkodott már azon, hogy például iskolába vagy munkahelyre milyen táskát illik vinni. Sokszor nem is a küllem számít, hiszen egyetemen sokkal praktikusabb egy nagyobb shopper, amiben a tablet, a könyvek, esetleg a számítógép is elfér. Ide mindig sok mindent viszünk magunkkal, egy kisebb oldaltáska nem lesz túl praktikus.


A shopperek, más néven bevásárlótáskák általában konzervatívak, így remek döntés, ha hétköznapokra keresünk nagy méretű kialakítással rendelkező igazi pakolós kiegészítőt. Jól mutatnak szoknya, sportos szett, de még egy téli kabát mellett is. Ezáltal elkerülhető, hogy több táskát kelljen magunkkal cipelni egyszerre, amik még nem is passzolnak egymáshoz.


Shopper típusok


Egy elegáns válltáska például bézs színben is jó döntés, ha egy valóban különleges és mutatós darabot keresünk. A shopper általában egy nagy részből áll, nem igazán van benne elválasztó vagy kisebb zseb. Ettől függetlenül minden kényelmesen elfér benne, kedv szerint pakolhatunk bele bármit. Sokszor azonban nem árt kisebb rácsatolható zsebeket is beszerezni, ha valami olyan apróság kerülne bele, ami fontos, amire vigyázni szeretnénk. Ha sikerül kifogni egy különleges mintás darabot, akkor azt mindenképpen vegyük meg, igazán ritkán találni olyat, ami valóban tökéletes az adott személy számára.


Ha viszont olyat keresünk, ami tényleg funkcionális, akkor egy fekete shopper örök alapdarabja lehet a gardróbnak. Nem kell többé gondolkodni, hogy mit vigyünk magunkkal és azon sem, hogy mibe pakolhatjuk bele azokat a dolgokat.


Irány a webshop!