A legnépszerűbb kerti játék: a műanyag csúszda

Végre itt a jó idő, aminek a kisgyerekesek örülnek a legjobban, hiszen ki lehet menni a szabadba, a természetbe. Akár a közeli játszótér a kiszemelt úti cél, akár egy családi kirándulás veheti kezdetét, a lényeg, hogy a kicsi végre mozoghasson és fejlődni tudjon a környezetében található ezernyi inger által. Napjainkban, amikor már sok helyen igen kis korban a gyerekek kezébe tablet kerül, kiemelten fontos, hogy a szabadidőt a levegőn tartalmasan töltsék el.


Miért olyan közkedvelt játék a csúszda?


A kisgyerekek fejlődését nagyban elősegítik a különféle kerti játékok, melyek közül a legnépszerűbb a műanyag kerti csúszda. Ha megnézzük a Régiójáték webáruház kínálatát, láthatjuk, hogy igen bőséges a választék, színben és méretben egyaránt. Továbbá léteznek a csúszdákat magukban foglaló komplex játszóterek is, amelyek több különféle játékelemet is tartalmaznak.


A csúszdák népszerűségét az is növeli, hogy kis méretük és könnyű súlyuk miatt pár perc alatt megoldható mozgatásuk, így ha elered az eső vagy egyszerűen csak a kert másik részébe szeretnénk átköltözni, könnyen átpakolhatjuk a kültéri gyerekjátékokat is, beleértve a csúszdát is. Ennek köszönhetően akár beltéren is használható, nagyobb nappaliban vagy gyerekszobákban télen is lehet csúszdázni.


Egy gyerek csúszda nemcsak könnyen hordozható, hanem igazán egyszerű a karbantartása is. Azontúl, hogy ha poros, simán csak letöröljük, nagyobb szennyeződés esetén elegendő egy mosogatószeres ronggyal átmosni. Mivel ezek minőségi, márkás termékek, kifejezetten jól ellenállnak a gyerekek által okozott igénybevételnek.


7 az 1-ben játszópark


Amikor egy kisgyerek ráérez a szabadidő ilyen jellegű kihasználására, akár órákat is képes eltölteni ugyanazzal a tevékenységgel, miközben önfeledten játszik egyedül vagy ovis társaival. Ha gyakori, hogy átjönnek a kis barátok, akkor érdemes elgondolkodni egy olyan kerti játékban, amely 4 az 1-ben vagy 7 az 1-ben játszótér egyúttal.


A Régiójáték webáruház készre összeállított játszóparkjai lehetővé teszik, hogy viszonylag kis helyen sokféle játékkal foglalkozzanak a lurkók. Hintázhatnak, felmászhatnak, majd lecsúszhatnak a csúszdán. A szetthez tartozik még egy kisasztal székkel, ahol rajzolgatni, enni lehet, vagy egyszerűen csak pihenni, valamint oldalt egy kosárpalánk és egy focikapu is fel van szerelve a játszóparkhoz.


További kültéri játékok


Létezik egy 4 az 1-ben változat is, amely a két különálló hintájával lehetővé teszi a gyerkőcök egyidejű hintázását, így elkerülhető a veszekedés, hogy mikor kire kerüljön a sor.


De a legjobb, ha további elemekkel kerül kiegészítésre ez a házi játszótér. A gyerekek nagy kedvence a kerti játszóház, ahol boltosat, orvososat, valamilyen szerepjátékot játszhatnak, vagy egyszerűen csak elbújhatnak. Érdemes végignézni a Régiójáték további kültéri játékainak választékát, ahol különféle méretekben és kivitelezésben kerülnek bemutatásra a legkisebbeket célzó jópofa szabadidős termékek.


Irány a webshop!