​2022-ben is keresik az év női példaképét Baranyában

Az idén negyedik alkalommal kiírt pályázat célja megmutatni, hogy a család és a gyermekvállalás nem gátja a munkában való kiteljesedésnek, sőt!

Az év női példaképe Baranyában pályázattal szeretnék felhívni a figyelmet minden olyan nőre, aki nap mint nap egyensúlyoz a sok-sok feladata között.

Olyan hétköznapi nők jelentkezését várják 2022. február 22-ig, akik a munkában és a családi életben is szépen helytállnak és azt is megosztják a közönséggel, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak és inspirálva nőtársaikat.


Kép

Nincs életkori megkötés, a jelöltek az alkalmazotti, vagy vállalkozói szférából is érkezhetnek és az sem feltétel, hogy vezetői pozíciót töltsenek be. A hangsúly az egyensúlyon van, amit munka és család mellett nem könnyű megteremteni, de nem is lehetetlen: a szervezők erre szeretnének jó mintákat, példákat, életutakat bemutatni.

A pályázaton indulni három egyszerű kérdés megválaszolásával lehet a Pécsimami oldalon található online űrlap (https://pecsimami.hu/2022-ben-keressuk-az-ev-noi-peldakepet-baranyaban) kitöltésével.

Akinek van olyan családtagja, munkatársa, vagy ismerőse, akit szívesen jelölne a díjra, IDE KATTINTVA gyorsan megteheti. A szervezők felveszik a kapcsolatot a jelöltekkel, akik a jelölés elfogadása esetén nevezhetnek a pályázatra.

2022-ben a zsűri és a közönség közösen választja meg az év Baranya megyei női példaképét.

Az összes benyújtott - és a pályázati kiírásnak megfelelő - pályaműből a zsűri ötöt juttat a döntőbe, 2022. február 25-től március 5-ig a közönség szavazata dönti el, hogy ki lesz 2022-ben Baranyában az év női példaképe.

Az ünnepélyes eredményhirdetést 2022. március 8-án, nőnapon tartják, ahol az év női példaképe Baranyában pályázat 2022. évi nyertesét emlékplakettel és egy kétszemélyes hétvégével díjazzák, de valamennyi döntőbe jutott jelölt tevékenységét oklevéllel és meglepetéssel ismerik el.

Az év női példaképe pályázat idén első alkalommal Baranya megyén kívül Somogy és Bács-Kiskun megyében is megvalósul, az Imami Egyesület "Egyensúlyban: nők a családban és a munkahelyen!” című, NEAO-KP-1-2021/8-000814 számú pályázata keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatásával.

Irány a webshop!