Utalás online számlázón keresztül

Ma már egyre többen rendelkeznek Wise számlával, melyről ezentúl a Billingo fiókból közvetlenül lehet kifizetni a számlákat. Ez forint- és devizautalásra egyaránt vonatkozik. Mutatjuk a részleteket!

A folyamatot különféle automatizmusok is támogatják, ráadásul extra olcsón használható a funkció. Csupán össze kell kötni a Billingo és a Wise fiókot. Ezután már csak élni kell a kényelmes, olcsó és gyors utalási lehetőséggel.

Wise - mit érdemes tudni róla?

A 2011-ben indult Wise egy fintech-vállalkozás, melynek célja, hogy ne kelljen kisebb vagyonokat kifizetni a nemzetközi pénzmozgások során. Ma már 10 milliónál több magánszemély és vállalkozás használja ezt a szolgáltatást világszerte. Ráadásul most már ez a lehetőség extra felár nélkül is használható a Billingo fiókból.

Ezentúl a népszerű online számlázó programból egyszerűen nyomon követhető a Wise egyenleg, valamint a különféle tranzakciók egyaránt. Ehhez csupán integrálni kell a Wise fiókot a Billingo bankszinkronba. Az adatok naprakészen követhetőek a rendszeres frissülésnek köszönhetően. A számlázó a bizonylatok és a pénzmozgások összepárosításához is segítséget nyújt. Ráadásul mostantól a Billingo fiókból közvetlenül indíthatóak az utalások a Wise számla terhére.

Hogyan lehet használni az új funkciót?

Devizanemenként akár több belföldi és nemzetközi utalás is elindítható egyszerre. Azonban azt fontos tudni, hogy a kifizetéshez forint, dollár vagy euró Wise egyenleggel kell rendelkezni. Ráadásul az online számlázó program automatizmusai is segítik a munkát.

Például az utalás adatai automatikusan szinkronizálásra kerülnek, melynek köszönhetően nem kell manuálisan begépelni azokat. Továbbá pénznemenként egyszerre akár több utalás is elindítható. Ráadásul az online számlázás terén népszerű Billingo automatikusan fizetettre állítja a számlákat a kiadás menüben a sikeres utalást követően. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően még több idő spórolható az online számlázó program használatával.

Nem kerül felszámításra extra tranzakciós díj

Minden Billingo Pro csomagban ingyenesen használható a Wise utalás. Ráadásul az online számlázó programból indított utalásokért nem kerül felszámításra extra tranzakciós díj sem. Ez a belföldi és a nemzetközi utalások esetében egyaránt igaz. Ez minden esetben az alapján fizetendő, hogy mi szerepel a Wise szerződésben.

A Wise kiváló választás azok számára, akik szeretnének gyorsan és olcsón utalni. Rendszeresen számláznak vagy vásárolnak devizában, illetve jellemzően forintban bonyolítják az üzleti tevékenységüket. A szolgáltatás segítségével látványosan csökkenthetőek a banki költségek, valamint olcsón nyithatóak elsődleges vagy másodlagos számlák. Továbbá kedvezőbb áron váltható deviza, és a külföldi utazások során a bankkártyával történő fizetés is olcsóbb.

Irány a webshop!