Tényleg létezik férfias nő?

Stressz, kiabálás, feszült légkör, alvási problémák? Nem kétség, egy férfias nőt látsz a tükörben, bármilyen dekoratív és nőies is vagy. Egyre gyakoribb probléma, hogy a nő nem önazonos, hiszen a női nem és lelke szerint a női energiáknak kellene körülvennie, de mivel férfiúi energiák halmozódnak benne, így pasis nő lesz az eredmény.

Ne félj, nem vagy ezzel egyedül!

Korunk hozadéka, hogy egyre több teher hárul a nőkre, köztük rengeteg olyan is, ami eredetileg a férfiak feladata lenne. Éppen ezért nehezen lelheted meg magadban a női energiákat, amik szükségesek ahhoz, hogy ténylegesen NŐ legyél.

Nagyon fontos lépés, hogy megértsd, hogy az élet nem verseny, nincs cél, és nem kell sietni. Egyszerűen éld meg az életedet, ne pedig átszaladj rajta. Attól nem leszel se több, se kevesebb. Nőnek lenni a mai világban sok helyzetben hátránynak tűnik, ami természetes megoldásként hozza magával azt, hogy a férfiak fegyvereihez nyúlsz és te is törtetsz, harcolsz, sietsz. Ezzel önmagában nincs baj, de te nő vagy!

A nő egy lágy, befogadó, intuitív lény, akinek nem az a fontos, hogy az önmaga igazát erőltesse és vigye át tűzön-vízen, hanem a gondoskodás és a kedvesség a fegyvere.

Számos hitrendszer mérgezi a nőket a mindennapokban, amiket ha feltársz, akkor nem jelentenek további gátat az életedben. Például “Nőként nem lehetek sikeres az üzleti életben”, “A nőnek a konyhában a helye”, vagy “A nő csak a párkapcsolatban lehet teljes, egyedül nem tud megállni a lábán”. Ezek mindegyike visszahúz és csak arra jó, hogy ne hagyja kibontakozni a nőiességedet.

Mit tehetsz?

Érdemes ellátogatni Kolozsi Mariann Tréningközpontjába!

Továbbá ismerd meg az embereket, de köztük is legjobban önmagadat. Vedd észre, hogy mik azok a pontok, ahol nem szabad engedni, hogy mások belemásszanak az életedbe. Ha megérted, hogy csak önmagadnak kell megfelelned, és a saját életedet élned, akkor azzal rengeteget tehetsz a női oldalad kibontakoztatásának érdekében.

Tanulj meg nemet mondani, ha valamit nem szeretnél megtenni. Persze nem pasisan, hanem finoman, a másikra figyelve, de határozottan, mert magadat tartod szem előtt. Ebből következik, hogy tiszteld önmagad, az értékeidet és aszerint cselekedj. Ne hagyd, hogy csak azért menj bele valamibe, mert a környezeted hatást gyakorol rád.

Viselkedj is nőként. Nem, ne a manapság látható cicababaként, hanem igazi NŐként, aki tisztában van az értékeivel, és nem fél önmagát is előtérbe helyezni.

Ne hagyd, hogy elfogyj! Egy nő folyton ad, de meg kell találni a mértéket, és meghúzni egy vonalat, ahol megtalálod az énidőt, a feltöltődést is egyben. Ha mindig csak adsz, akkor egy idő után nem lesz mit adni. Ha anya vagy, akkor is szükséged van egy kis időre, amikor csak Te vagy önmagaddal, és hatékonyan fel tudsz töltődni. Ha lemerülsz, azzal türelmetlen és feszült leszel, stresszes és morcos. Az pedig férfias.

Találd meg, hogy mi tölt fel!

Tedd rendbe magadban az energiákat és meglátod, a külvilág is változni fog! Hiszen ne feledd, ahogy belülről érzed magad, az megjelenik a külvilágban is!

Irány a webshop!