Szerezze be a legmodernebb Core gépeket akciós áron!

Manapság egyre többen döbbenek rá arra, hogy az egészségük és fittségük mindennél többet ér, ezért is bővül azoknak a létszáma, akik odafigyelnek táplálkozásukra, és bevezetik mindennapjaikba a rendszeres testmozgást.


Még mindig a legnépszerűbb mozgásformák közé tartozik az edzőtermi edzés. Az edzőtermi edzés esetében a fitness termi berendezések minősége és kialakítása elsődleges fontosságú, ezért érdemes megismerkednie a csúcstechnológiás Core Health and Fitness berendezésekkel, amelyeket akár kedvezményesen is beszerezhet edzőterme és edzeni vágyó vendégei számára.


A Core gépek használhatóságának sokszínűsége


Gépeik sokszínűségről árulkodhatnak, szinten minden igényt kielégítenek. A StairMaster BoxMaster gépezet egy olyan komplex bokszoló állomás, amely 12 darab, a mozdulatok tökéletes kivitelezése érdekében megfelelően elhelyezett ütőpárnát tartalmaz, amely segítségével különböző ütéskombinációk kivitelezhetők. Az ülőpárnák magassága állítható, így teljes mértékben az ember igényeire szabható. Minden párnához rögzített rugós rendszer tartozik, így egy-egy ütés alkalmával, akárcsak a pontütő kesztyű esetében, az ütések visszalökődnek. Így élethű szituációt utánozva készülhet fel a sportoló az élesben történő eshetőségekre.


Így a bokszolási élmény felülmúlhatatlan, azonban mindez sérülésektől és fájdalomtól mentes lehet. Nem csak professzionális sportolók esetében, hanem köredzések, HIIT edzésekhez és csoportos órákhoz is ajánlott. Ez az az eszköz, amely teljes körű edzést biztosít akár 30 perc alatt is.


CORE gépek akár akciós áron


A StairMaster Gauntlet egy olyan modern lépcsőzőgép, amely hatalmas népszerűségnek örvend az edzeni és formásodni vágyók között. Koncentráltan edzi az alsó testrészt, mindamellett, hogy segít a fogyásban is. A gép kifejezetten helytakarékos hatalmas társaival szemben, valamint költséghatékony, mivel nem igényel extra karbantartást.


Tartóoszlopa szabadalmaztatott, amely elvezeti az ütések okozta rázkódást, elkerülve a kellemetlen sérüléseket. Két szeparált pedál helyett a lépcsőzés természetes mozgását képezi le, így sokkal élvezetesebbé és valósághűbbé teszi a mozdulatsort. Így a vendégek gyalogolhatnak vagy akár futhatnak a lépcsőn, különböző terhelési fokozatban. Vázszerkezete kifejezetten erős, így nem kell tartania balesetektől.


Végül a Nautilus HumanSport Total Delts egy szuper biomechanikával készült luxus gépcsalád egyik tagja. Segítségével változatos középső állású húzó gyakorlatok kivitelezhetők a váll megedzéséhez, stabil ülő és álló helyzetben is egyaránt használható. A Core Health and Fitness gépek kedvezményes áron beszerezhetők a Mánia Fitness weboldalán.


Amennyiben szeretne minőségi gépeket megfizethető áron, akkor nyugodt szívvel keresse fel webshopjukat, és válogasson kedvére.

Irány a webshop!