Kollagénnel a mozgásszervi panaszok gyógyításáért

A mozgásszervi panaszok nagyon sok ember életét megkeserítik. A mindennapos fájdalom kihat a közérzetre, a mozgási problémák pedig hatással vannak a mobilitásra. A teljes élethez hozzátartozik a fájdalommentesség, így nagyon fontos, hogy ezeket a problémákat igyekezzünk megszüntetni. A mozgás azért is fontos, mert a rendszeres sportolás megelőzi a túlsúlyt, és testi-lelki egészséget biztosít. A már kialakult ízületi fájdalmak, a mozgás beszűkülése ellen az MD orvosi kollagén terápia hathatós segítséget nyújthat, és javíthatja a páciens állapotát.


Miből áll a terápia?


A Ju-Med Egészségcentrum MD orvosi kollagén terápiájával enyhíthetők a különböző mozgásszervi fájdalmak, mivel ez az innovatív, kollagén-hatóanyagú termékcsalád speciális segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban. A kezelés személyre szabott.


A termékcsalád három tagját egyénre szabva kombinálják, így mindenki a neki legmegfelelőbb kombinációt kaphatja. A termékek egy része testtájspecifikus készítmény, a másik része a fájdalom jellege alapján kifejlesztett termék, harmadik része pedig a szöveti keringést és a regenerációt elősegítő készítmény.


Az ízületi fájdalom kialakulása


Az ízület környezetében lévő kötőszövet és izmok károsodása idézi elő általában a fájdalmat, melynek oka legtöbbször valamilyen sérülés vagy megerőltetés, esetleg kopásos folyamatok. Ezek gyulladásos folyamatot indítanak be, melyek megszakításával a fájdalom is megszűnik.


A kollagén hatása


A kollagénterápia egy fókuszált megoldás a problémára, és nem csupán egy tüneti kezelés, hanem alapjaiban kezeli a fájdalmat. A kollagént a célzott területre bejuttatva erősíti a mozgásszervi rendszert, az ízületek környékét, az ízületeket tartó inakat, szalagokat, melyek a sérülés folytán megnyúltak.


Hogyan történik a kezelés?


A termékeket szúrással juttatják a célhelyre, de ez a páciens számára egy jól tolerálható kezelés. A tűszúrások helyén átmeneti bőrpír, vérömleny, zsibbadás jelentkezhet, illetve közvetlenül a kezelés után fejfájást és átmeneti állapotrosszabbodást tapasztalhatunk, azonban ezek hamar megszűnnek. Sok folyadék fogyasztásával ezek a mellékhatások csökkenthetők.


A terápia előnyei


  • A kezelés jól tolerálható.
  • Széleskörűen alkalmazható, kevés az ellenjavallat.
  • Biztonságos, csupán a tűszúrás környékén jelentkezhet átmeneti bőrpír, haematóma.
  • Kevés a mellékhatás, és az esetlegesen fellépők is enyhék.
  • A terápia az ízületek környékén lévő képleteket erősíti, így segíti a stabilitást, enyhíti a kóros izomfeszülést, fájdalmat, így javul a mozgékonyság.
  • Nem a tüneteket kezeli, hanem a problémát.
  • Segíti a többi terápia hatását.
  • Élsportolóknál is alkalmazható, nincs tiltólistán.


Az MD orvosi kollagén terápia tehát egy biztonságos és hatékony megoldás az ízületi problémák megszüntetésére, amely nem csupán enyhíti a tüneteket, hanem az ízület környékére juttatva beépül a szövetekbe újraépítve, regenerálva azokat. Fájdalmas mozgás helyett mindenképpen érdemes kipróbálni!


Irány a webshop!