Felnőtt játékok, amiket mindenki imád!

Felnőtt játékok, amiket mindenki imád!

Azt gondolhatnánk, hogy felnőttként nincs lehetőségünk játszani, új dolgokat kipróbálni, élvezni az életet. Szokatlan megoldás az erotikus társasjáték, viszont jóval többen használják, mint azt elsőre gondolnánk. Ezekkel ugyanis könnyedén felvillanyozhatjuk az intim együttléteket, beemelhetjük a romantikát a kapcsolatba, felébreszthetjük egymásban a vágyat. Kölcsönös fantáziálás indul!


Ebben a cikkben olyan változatokat mutatunk be, amelyeket garantáltan mindenki szeret és szívesen használ.


A Szeresdmagad.hu erotikus társasjátékai remek megoldások, ha úgy gondoljuk, hogy itt lenne az ideje újdonságot csempészni a kapcsolatba. Természetesen preferencia kérdése, hogy kinél és melyik válik be a legjobban, de szerencsére annyira széles a kínálat és olyan részletes a leírásuk, hogy ennek kapcsán nem lehet probléma. Ahhoz ugyanis, hogy rátaláljunk azokra az erotikus dolgokra, amelyek mindegyikünknek örömet okoznak, utánajárásra és kísérletezésre van szükség. Erre valók a szexjátékok.


Az első és legfontosabb ezek kapcsán, hogy kielégítsük a fantáziánkat. Azért veszünk ilyen társasjátékokat, hogy új dolgokat fedezzünk fel egymásban és persze magunkban. Pontosan ezt a célt szolgálja a “Fantáziák kielégítése” nevezetű darab, amelynek lényege, hogy biztonságosan és nem utolsósorban szórakoztató formában ismerjük meg a másik fantáziáját. Ehhez három lap lesz a segítségünkre. Az elsőbe a szelíd, a másodikba a szemtelen, míg a harmadikba a legvadabb gondolatainkat kell leírni. Igyekezzünk egyforma számban írni őket, majd húzzuk ki őket egy kalapból, kezdve a legszelídebbtől, egészen a forró dolgokig.


Nyilvános helyen még izgalmasabb

A nyilvános helyen való évődés pontosan azok számára lett kitalálva, akik valamilyen rosszaságot szeretnének csinálni, de mégis izgalomra vágynak. A nyilvános helyen való évődés persze nem kell, hogy az utcán történjen és az sem, hogy rögtön szexbe forduljon. Ezek a dolgok viszont abszolút felizzítják a vágyat, előkészíthetünk vele egy vad estét.


Ez lehet csókolózás, langyosabb vagy extrémebb verzióban, hiszen mások előtt csinálni nem törvényellenes, mégis valahol izgalmasabb, mint otthon a négy fal között a kanapén csinálni. Lehet szó egy kirándulóhelyről, a Balaton partjáról, esetleg egy buliról, a lényeg, hogy túlzásba ne vigyük, viszont mindenképpen szokatlan megoldást válasszunk, ami aztán este garantáltan örömet okozhat.

Vágyakozás egész nap!

Ennek nem kell vadnak lennie, mégis működőképes. Ehhez csupán arra van szükség, hogy a párunk is vevő legyen az egész napos finom évődésre. Küldjünk neki pár erotikus üzenetet vagy képet a nap folyamán, aminek köszönhetően garantáltan azonnal hazatér hozzánk munka után. Remek megoldás, hogy újra elmélyedjünk a másikban, ráadásul sokkal szenvedélyesebbek is leszünk tőle.


Irány a webshop!