Fa gyümölcstál - a konyha színpompás dísze

A lakás bizonyos helyeken több, máshol kevesebb díszítést igényel. Ez lehet virág, falikép, dísztárgy, egy ajándékba kapott emlék vagy akár játék is. Mindenkinek más és más, ami szép és esztétikus, az összhangot azonban érdemes mindig szem előtt tartani, akárhol is dekorálunk a házon belül (vagy kívül).

Ha a konyhát szeretnénk díszíteni vidám kiegészítőkkel, azt egyszerűen és változatosan gyümölcsökkel tehetjük meg. Ráadásul így sosem lesz unalmas a dekoráció, ugyanis napról napra változatosan, évszakhoz igazítva tölthetjük meg finomságokkal.


Fa gyümölcstál előnyei


Ha fából készül egy konyhai eszköz vagy kiegészítő, az mindig bensőségesebb hangulatot biztosít a konyhában. Természetes, ezáltal szép és esztétikus, kevés tartósítással is rendkívül időtálló és mutatós tud lenni. Bármelyik konyhában megállja a helyét a fa, legyen szó vágódeszkáról, edényalátétről, reggeliződeszkáról, pizzadeszkáról, kínálótálról vagy gyümölcstálról.

A FA-TIME Hungary termékei vegyszermentes termékek. A kínálatukban található formatervezett fa gyümölcstál gyógyszertári paraffinolajjal kezelt termék, de többek között ezt a bevonatot kapják a gyerekjátékok is. Így biztos lehet abban, hogy a gyümölcstál kiválóan alkalmas a gyümölcsök tárolására. A gyümölcstál mérete 40 cm átmérőjű és 12 cm magas. Egy átlagos család néhány napi gyümölcsadagja minden további nélkül elfér benne.


Formatervezett gyümölcstál


Műanyag társaihoz képest a fa gyümölcstál hangulatát az öblösen kialakított, egyre nagyobb átmérővel rendelkező gyűrűk adják. Anyagát tekintve, ha semleges színt keres, akkor japánakácból készült terméket ajánlunk. Ez a fafajta sem nem sötét, se nem világos, de kellőképpen változatos ahhoz, hogy izgalmas színvilágot kölcsönözzön a gyümölcstálnak.

A kerek forma megtöri a sok szögletes tárgyat a konyhában, és általában a gyümölcsöket kerek formában szokás tárolni. Tisztítása roppant egyszerű, enyhén nedves szivaccsal mossa át, majd várja meg a teljes száradást, mielőtt újra feltölti friss gyümölcsökkel.


Egyéb konyhai kiegészítők


Fával dekorálni szép, esztétikus, hangulatos és természetes. A gyümölcstálon kívül számos más hasznos, fából készült eszköz áll rendelkezésre.

Egyik ilyen a fa vágódeszka, ami nagyon sokszínű és formájú lehet. Igazi különleges ajándék, ha gravírozással együtt kéri. Közkedvelt darab a szív és levél formájú vágódeszka, de izgalmas hatást kelt és biztos lehet benne, hogy a társaságból legalább egy valakinek szemet szúr majd egy késsel rendelkező, szögletes vágódeszka is.

Edényalátét is sokszor készül fából. Ezek közül a csiga edényalátét, ami sötét és világos, egymásba fonódó csigából áll és szétszedhető, valamint a mozaik edényalátét, ami kis kockákból tevődik össze két olyan különleges termék, ami minden háztartásban megállja helyét.

Irány a webshop!