Egyszínű és hangulatos konyhák

Bármilyen lakásfelújításba is kezdünk, a különböző helyiségek, főleg a konyha berendezése elgondolkodtató kérdés lehet. Rengeteg a variáció, a szín és a stílus, amely közül nem könnyű választani. Adunk néhány tippet, hogyan érdemes dönteni!

Fontos központi helyiség a konyha

A konyha és az étkező valódi közösségi tér minden otthonban, a nappalihoz hasonlóan. Különösen igaz ez az amerikai konyhákra, ahol a két tér egybenyílik. Itt indul ugyanis egy jókedvű munkanap egy finom reggeli elfogyasztásával, és itt végződik egy közös főzéssel és vacsorázással. Csupa jó emlék köt minket ehhez a helyiséghez, így hát érdemes a jövőben is erre törekedni.

Emiatt sem szabad elhanyagolni ennek a fontos térnek a berendezését, hiszen az esztétikai szempontok mellett a praktika is fontos kérdés. Érdemes olyan konyhabútort választani, amely jól variálható különböző, már meglévő elemekkel, dekorációkkal, és összességében is illeszkedik az otthon stílusához.

Az egyszínű és egy anyagból készült konyhai elemek azért is népszerűek a mai napig, hiszen akár látatlanul is bevásárolhatunk a kiegészítőkből. Biztos, hogy nem lőhetünk mellé, hiszen például a fehér, fekete vagy szürke színekhez minden illeni fog.

A változatosság gyönyörködtet

Ha teljesen tiszta lappal, üres lakással indulunk, rendkívül könnyű dolgunk lehet. Ilyen esetben az otthon összes szobájára egy üres vászonként gondolhatunk, bármilyen stílust kialakíthatunk kedvünk és igényeink szerint.

Érdemes ilyen esetben is nagy hangsúlyt fektetni a konyhára, hiszen a bekötött víz és áram, valamint az élelmiszerek jó kiindulási alapnak számítanak költözéskor. Előfordulhat ugyanis, hogy csak fokozatosan sikerül a bútorok beszerzése, az egyéb munkálatok, így a konyha megléte egyfajta nyugalmat és biztonságot adhat.

Az egyszínű konyhabútorok azért rendkívül szerencsések, mert könnyű hozzá kiválasztani a különböző dekorációs elemeket, valamint a fal és a csempe színét is. Így akár kezdhetjük ezek beszerzésével is, és így kiválóan felépíthető a helyiség további része is.

A KonyhaMax.hu jó minőségű konyhabútorai bármilyen otthon stílusába remekül illeszkednek!

Dobjuk fel a hangulatot!

A minimalizmus kedvelői gyakran abba a hibába eshetnek, hogy túl egyszerű és egyhangú végeredményű lesz otthonuk a felújítás után. Ezen azonban könnyen segíthetnek az okosan megválasztott dekorációk és kiegészítő elemek.

Jó választás lehet egy csúszásgátló, színes, vidám szőnyeg beszerzése a konyhapult mögé, amely praktikai és esztétikai szempontból is nagyszerű. Játszhatunk a függönyök mintájával, és akár a fakanáltartókat is megválaszthatjuk aszerint, hogy jól kiegészítse a többi dekorációt.

Fedezd fel a KonyhaMax.hu varázslatos konyhabútorait, és állítsd össze elemekből kedvenc konyhád, vagy válassz a meglévő szettek közül! Válogass a széles választékból színek és minták szerint, és vágj bele a felújításba!

Irány a webshop!