“A” osztályú hűtőszekrény? Létezik!

Sokan nem is tudják, hogy az energiahatékonysági besorolásban változások történtek. A korábbi A+++ jelzés teljesen megszűnt, ezekből lettek a D osztályú termékek, amelyek tehát kiváló minőségűek.


De létezik ennél is jobb? Van A osztály is? Igen, és mutatjuk, mely gyártó termékei, hűtőszekrényei érték el ezt a minősítést!


A legjobb hűtőszekrény ismérvei


A hűtőszekrények energiahatékonysági besorolása szigorú szabályok szerint történik, a legjobbaknak járó A osztályba kevés gyártó terméke került be. A Liebherr hűtők közül azonban nem egynek sikerült! Ezek az innovatív termékek az exkluzív bemutatóteremmel is rendelkező premiumshop24.hu webáruházból szerezhetők be, sok más készülékkel együtt.


A Liebherr termékek között nemcsak szabadon álló és beépíthető hűtőszekrényeket találunk otthoni felhasználásra, hanem professzionális készülékeket is, melyeket elsősorban a vendéglátás területén működő üzletekbe, éttermekbe ajánlunk. De kaphatók borhűtők és szivartárolók is, így tehát a minőségi hűtés ügyében e gyártó termékeit érdemes keresnünk.


Minden Liebherr hűtő csendes, energiatakarékos és számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek a felhasználók életét könnyebbé teszik. Nézzünk is egy konkrét példát!


“A” osztályú alulfagyasztós hűtőszekrény


A Liebherr CBNSDA 5753 Prime alulfagyasztós hűtőszekrény az egyik, mely a legjobb minősítést szerezte meg az energiahatékonysági besorolás tekintetében.


A legfontosabb extrák, amikkel rendelkezik e termék:


  • No Frost: Ez a funkció védi a fagyasztott élelmiszereket. Megakadályozza a jegesedést, aminek következtében nem kell többé a fagyasztórekesz leolvasztásával törődnünk. Mindez költséghatékonyabbá is teszi a működést.


  • Duo Cooling: Ez a találmány gondoskodik arról, hogy a fagyasztórész és a hűtőrész közötti levegőcsere ne történjen meg. Hatására a hűtőben tárolt élelmiszerek nem száradnak ki, és a szagátvitel is megszűnik. A spórolás tekintetében ez is sokat számít!


  • Bio Fresh: A rekeszekben tárolt élelmiszerek sokáig frissek maradnak, mivel 0 °C körüli hőmérséklet uralkodik itt. Akár húsfélét teszünk a tárolóba, akár zöldségféléket, az okoshűtő a megfelelő környezetet tudja biztosítani a termékeknek.


  • Utólag beépíthető SmartDevice Box: Ezzel a nagyszerű kisegítő lehetőséggel a készülék az internetre is csatlakoztatható, így távolról is működtethető. Munkahelyén jut eszébe, hogy este meginna egy hideg italt? Jégkocka is kellene? Válassza ki, mit szeretne, mit tegyen a hűtőszekrény, és azt végre is hajtja!


Sokkal több mint egy hűtőszekrény!


A Liebherr hűtők számos további extrával is rendelkeznek. A szuper csendes működésen túl olyan felhasználóbarát funkciók is elérhetők, mint a halk ajtócsukódás, a sütőlaptároló hely jelenléte, az állítható magasságú ajtópolcok, a LED-világítás vagy a működési módozatok kiválasztásának lehetősége.


A Liebherr hűtőszekrényeket csak ajánlani tudjuk, hiszen a különböző modellek között mindenki megtalálja az igényeihez illeszkedőt a premiumshop24.hu webáruházban.


Irány a webshop!