A férfiak öröme

Minden férfi életében volt már olyan időszak, amikor éppen nem volt senki az életében, de ettől függetlenül férfi maradt és az igényei is megvoltak. Ezekre az esetekre is van megoldás, csak meg kell találni. Most segítünk, hogy ne legyen kérdés máskor, hogy hogyan segítsen… magán.


Mivel érdemes kezdeni?


Sokakat foglalkoztat, hogy milyen játékszerek vannak, amikkel könnyedén, izgalmasan és változatosan lehet önkielégítést végezni. A legtöbb férfi alapvetően a kezét hívja segítségül, ha ki szeretné elégíteni a vágyait, mégis, nem is gondolnánk, hogy mennyi lehetőség van, amit korábban nem próbáltunk. Az egyik izgalmas variáció a guminőként ismert játék baba, bár manapság már sokkal kidolgozottabb és realisztikusabb darabok, mint a korábbiak. Általában több nyílással rendelkeznek, amik jó esetben meglehetősen különböznek egymástól.


A másik nagy kedvenc a maszturbátor, ami meglehetősen izgalmas és valósághű darab. Általában női nemi szervet vagy popsit formáz, belső felülete pedig igazán különböző, hogy a gyönyört többféle intenzitással és stimulációval érhessük el.


Fleshjack maszturbátorok


A Fleshlight család egyik különleges ágát képezik a Szeresdmagad.hu-nál kapható Fleshjack maszturbátorok. Ezek nem csak valósághű darabok, de kicsik, diszkrétek, és egy laikus meg nem mondaná róla, hogy mi is ez valójában. Ennek az eredeti variációnak lényege, hogy minél kisebb kiszerelésben lehessen minél nagyobb örömet szerezni a férfiaknak. Ehhez nem kellett más, mint egy doboz, amibe olyan realisztikus anyag került, ami tökéletesen hasonlít az emberi bőrre és a belseje a női nemi szervre. Sőt, hogy még izgalmasabb legyen, arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a Fleshjack maszturbátorok belső felülete különbözzön egymástól, hiszen minden férfi mást szeret, másra vágyik. Ugyanúgy, ahogy nincs két egyforma női vagina, így az igények is meglehetősen különbözőek. Sőt, nem csak hüvelyi, de anális örömök szempontjából is létezik maszturbátor.


A legjobb ezekben a Fleshjack darabokban, hogy egy zseblámpa mintájára készülnek, így ha a szekrényben valaki ránéz, akkor sem kell attól tartani, hogy rájön a mikéntjére. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a belső felületük különböző, de kívülről is változatosak. A legnépszerűbbek a különböző, erotikus filmek női főszereplőiről mintázott darabok, így olyan érzést keltenek, mintha az említett nő elégítené ki.


Létezik ezekből a maszturbátorokból tágabb, szűkebb és még szuper szűk variáció is, az igényektől és a méretektől függően.


Érdeklik a maszturbátorok? Nézzen körül a webáruház kínálatában!

Irány a webshop!