100% élmény 20% kedvezmény

Pécset nem véletlenül emlegetik a kultúra városaként. Történelme, kulturális öröksége kiemelkedik a többi város közül. A legjelentősebb látnivalókat egy csokorba gyűjtve, akciósan fedezhetjük fel áprilisban!

Az áprilisban 20%-os kedvezménnyel megvásárolható ÖRÖKSÉG JEGYCSOMAG 11 különleges helyszínre érvényes a pécsi történelmi belvárostól a Zsolnay Kulturális Negyedig.

A négy napig érvényes jegycsomaggal az alábbi látnivalók tekinthetők meg:

A Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény: A világ egyik legjelentősebb Zsolnay-kollekciója, amely azokat is garantáltan lenyűgözi, akik nem rajonganak a kerámiákért!

Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás: A világhírűvé vált gyáralapító család kalandos életútja.Rózsaszín Zsolnay Kiállítás: rózsaszín varázsvilág, ahol kizárólag pink színű Zsolnay tárgyak kaptak helyet!

Látványmanufaktúra: Bepillantás a kulisszák mögé, avagy hogyan készülnek ma a Zsolnay-kerámiák?1861 Kesztyűmanufaktúra: feltárul a híres pécsi kesztyűgyártás exkluzív világa.

Labor – Interaktív Varázstér: A „pécsi Csodák palotája”, izgalmas természettudományos játékokkal

Zsolnay Mauzóleum: A rejtélyekben és szabadkőműves vonatkozásokban bővelkedő sírhelyet a „pécsi Pantheonnak” is nevezik.

Bóbita Bábmúzeum: A legkedveltebb mesék bábfigurái elevenednek meg.

m21 Galéria: Egy korty a kortárs képzőművészetből.

Irány a webshop!