Megújult egy belvárosi palota

A projekt keretében megvalósuló beavatkozás eredményeként integrált, újszerű és innovatív fejlesztések valósultak meg, annak érdekében, hogy a minőségi közösségi együttlét lehetőségével javuljon a városban élők életminősége, további cselekvő, aktív közösségek alakuljanak ki. A projekt színvonalas programhelyszínek biztosításával, a helyi társadalmi élet aktivitásának növelésével egy versenyképesebb település létrehozásához járul hozzá, amely egyben a szociális helyzet és egészségi állapot javulását, a családokkal, közösségekkel való szorosabb kapcsolat kialakítását is eredményezi.

A Pécs belvárosában található Civil Közösségek Házában elkészült a védett parketta felújítása, az épület kívül-belül új „ruhát kapott”. Az eltelt 15 hónapban a felújítás mellett volt kertrendezés, eszközbeszerzés, melyek a felújítással együtt csökkentik működési és üzemeltetési költségeket, növelik a szolgáltatások színvonalát, a látogatók létszámát, erősítik a helyi közösségeket.

A projekt zárásaként 2022. március 17-19. között nyílt napokat tartunk, ebben az időszakban az épület szabadon látogatható. Rendezvényeinken szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Bővebb információ a www.ckh.hu oldalon olvasható.

Irány a webshop!