The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

​A 2021. december 11-re tervezett ÁKOS - ARÉNA 2021 koncert időpontja elhalasztásra került.
Tourist, Local, News - local, News - tourist

​A 2021. december 11-re tervezett ÁKOS - ARÉNA 2021 koncert időpontja elhalasztásra került.

A 2021. december 11-re tervezett ÁKOS - ARÉNA 2021 koncert időpontja elhalasztásra került.

Az új időpont: 2022. január 22.

A korábban megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, vagy visszaválthatóak a vásárlás helyén, legkésőbb 2021. december 31-ig.


Az alábbiakban találják a Szervező hivatalos közleményét:

„Új időpontra kerül át Ákos decemberi arénakoncertje! Az elmúlt napokban két zenésztársa is pozitív covid-tesztet produkált, így sajnos az eredetileg tervezett december 11-i dátumon nem tudják megtartani az előadást.

A nagyszabású koncert új időpontban, 2022. január 22-én, szombat este 8-kor kerül megrendezésre a Papp László Budapest Arénában.

„A százezres látogatottságú idei turné után új repertoárral, hetek óta tartó próbákkal készültünk az évzáró nagykoncertre. Nagy slágereket és dalritkaságokat válogattunk össze, Menczel Gábort is bevontuk az előkészületekbe. Komoly, szemkápráztató látvánnyal készül a műszak is. Sajnos két zenésztársam tesztje is pozitív lett a napokban, emiatt új időpontot kellett találnunk az előadásnak, amely így nem évzáró, hanem évnyitó nagykoncert lesz: 2022. január 22-én találkozhatunk az Arénában” – nyilatkozta Ákos.”

Csöppnyi szeretet  a hazai kézműves vásárokon
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Csöppnyi szeretet a hazai kézműves vásárokon

A Magyar Kézműves Szövetség idén sem tétlenkedik. Az advent közeledtével számos ünnepi forgatagban megtalálhatják készítőinket és több egyedi portékával, ajándékötlettel készülünk az ünnepekre. Bár tavaly csak az online világában tudtuk értékesíteni szebbnél szebb tárgyainkat, ebben az évben újra találkozhatnak személyesen is mestereinkkel. Különleges az alkotók világa, hiszen a színek, formák, anyagok ismerete mellett megannyi sajátos életérzést is kifejeznek tárgyaikkal.


Further news

Közérdekű

No results
Further news
Go to the webshop!