Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

News

Új színházi-múzeumi együttműködés – a közös nevező: Csontváry
Public interest, Tourist, Local, News - local, News - tourist

Új színházi-múzeumi együttműködés – a közös nevező: Csontváry

Közös sajtóeseményt tartott Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) és Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója október 1-jén a Csontváry Múzeumban. A rendezvényen bejelentették, hogy a PNSZ által rövidesen bemutatott, „Az elveszett Csontváry” című előadáshoz kapcsolódóan együttműködés indul a két intézmény között.

N&D kutyatápok
Tourist, Local, News - local, News - tourist

N&D kutyatápok

Ha szeretnéd különleges ízekkel megörvendeztetni kutyádat, és közben tudni, hogy számára egészséges falatokat fogyaszt, akkor az N&D kutyatápokat nektek találták ki.

Mindenki számára a kutya is családtagnak számít, ezért meg kell adni neki a legtökéletesebb életet, amit csak lehet. Ennek egyik alapvető pillére a helyes táplálkozás. Fontos, hogy egészséges, boldog, kiegyensúlyozott kutyád legyen, akkor leszel te is boldog mellette. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy sokat foglalkozz vele, és hogy mindent megadj neki a minőségi ételekkel. Bizony, ez valóban nagyon fontos, nem tévhit. Az N&D kutyatápok között biztosan megtalálod számára a megfelelőt.

A táplálkozás éppúgy fontos egy kutya élete során, mint az egészségére való odafigyelés. A rendszeres orvosi vizsgálatokkal sok betegséget előzhetsz meg vagy ismerhet fel az orvos idejében. Az egészséges, boldog kutya meghálálja a gondoskodást amellett, hogy gyönyörű, csillogó szőre lesz, tele lesz energiával, hogy jó nagyokat tudjatok sétálni a szabadban.

Further news
Go to the webshop!