The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Így válasszunk körömmintát kirándulás előtt
News - local, News - investor, News - tourist

Így válasszunk körömmintát kirándulás előtt

Ne csak akkor gondolkodjuk trendi és különleges mintákon a körmös asztal előtt ülve, ha például esküvőre készülünk. Miért ne lehetne gyönyörű körmökkel túrázni egy jót akár a Bakonyban?


Rengeteg mintát tol elénk minden alkalommal a szakember, amikor elhangzik az a kérdés, hogy milyen díszítést szeretnél. Az eddigi fejvakarás helyett a döntés ne azon alapuljon, hogy milyen alkalomra készül a köröm.


Segítünk eligazodni a lehetőségek között. Ma már olyan alapanyagok állnak a körmös kollégák rendelkezésére, amikkel nincs lehetetlen. Bátran mehet a díszítésbe a strassz is, mert tuti, hogy nem fog kipotyogni. Csak a megfelelő anyag kell hozzá.

Napjaink egyik leghasznosabb készüléke, a vonalkódolvasó
News - local, News - investor, News - tourist

Napjaink egyik leghasznosabb készüléke, a vonalkódolvasó

Manapság rendkívül fontos, hogy az egyes termékek megjelölésre kerüljenek annak érdekében, hogy beazonosíthatóak, ellenőrizhetőek, illetve nyomon követhetőek legyenek. Tipikusan ilyenek a boltokban kapható termékek, de a levél- és csomagküldemények is közéjük tartoznak.


A jelöléseken szerepelnie kell a vonalkódnak, ami lényegében nem más, mint egy fekete-fehér csíkokból álló, speciális jelzés. Önmagában azonban ez a kód semmit sem ér, a használata csak a vonalkódolvasóval együtt nyer értelmet. Elvégre ez az a készülék, amivel beolvashatóvá, illetve rögzíthetővé válik a számítógépes rendszerekben.


Egy professzionális vonalkódolvasó beszerzésének nincs semmi akadálya. Csak annyi dolgunk van, hogy a szabadidőnkben ellátogatunk a Webmaxx oldalára és kiválasztjuk a megfelelő modellt, vagy ha tanácsra van szükségünk, akkor felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Further news

Közérdekű

No results_
Further news

Karrier

No results_
Further news
Go to the webshop!