The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Hogyan készítsünk korlátoszlopot?
News - local, News - investor, News - tourist

Hogyan készítsünk korlátoszlopot?

A korlátoszlop egyszerű védelmi funkciója mellett egyben esztétikai látványelem is. Építése során pedig ezért törekedni kell a biztonságos és szép, esztétikus megvalósításra. Az egyik legjobb barátunk pedig ebben a rozsdamentes acél lesz!


A RMÁruház csapata rozsdamentes korlátelemek kiépítésében, egyéb korlátoszlopok és kivitelezési feladatokban is tud segíteni. Specializáltan rozsdamentes acél- és üvegkorlátok gyártásával, értékesítésével és megmunkálásával is foglalkoznak.


A legnépszerűbb kerti játék: a műanyag csúszda
News - local, News - investor, News - tourist

A legnépszerűbb kerti játék: a műanyag csúszda

Végre itt a jó idő, aminek a kisgyerekesek örülnek a legjobban, hiszen ki lehet menni a szabadba, a természetbe. Akár a közeli játszótér a kiszemelt úti cél, akár egy családi kirándulás veheti kezdetét, a lényeg, hogy a kicsi végre mozoghasson és fejlődni tudjon a környezetében található ezernyi inger által. Napjainkban, amikor már sok helyen igen kis korban a gyerekek kezébe tablet kerül, kiemelten fontos, hogy a szabadidőt a levegőn tartalmasan töltsék el.


Further news
Go to the webshop!