The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Fejlett erőátviteli forma a motorkerékpároknál
News - local, News - investor, News - tourist

Fejlett erőátviteli forma a motorkerékpároknál

A motorozás sok esetben több egy egyszerű közlekedési formánál. Természetesen annak is nagyon praktikus, főleg városi közlekedés esetén, de ha valaki motorra pattan, könnyen szenvedélyévé válhat ez a tevékenység.


Bármelyik tábort is erősítsük, nagyon fontos a megfelelő védelem a motorkerékpáron való utazás esetén, nem véletlenül írja elő a KRESZ kötelezően a bukósisak viselését. A Szallerbeck Motor bukósisakjainak kínálatában válogatva könnyen megtaláljuk a megfelelő védelmet nyújtó, kényelmes típust.
Népszerű eszközök öndiagnosztizáláshoz
News - local, News - investor, News - tourist

Népszerű eszközök öndiagnosztizáláshoz

Az alvás minősége alapvető fontosságú mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Egy átaludt éjszaka nemcsak frissességet és energiát ad a következő napra, hanem hozzájárul az általános jólléthez és egészséghez is. De mivel lehet alvásunk színvonalát ellenőrizni?


Például a Smartmedical alvási apnoe légzésfigyelőjével. A cég egyéb okoseszközöket is kínál öndiagnosztizáláshoz otthonra: infra lázmérőket, bluetooth-os vérnyomás- és vércukorszintmérőket, EKG-mérőket. Ám mivel az egészséges élet a pihentető alvásnál kezdődik, a legfontosabb, hogy beszerezzünk egy légzésfigyelőt.
Sütőipari fertőtlenítés germicid lámpával
News - local, News - investor, News - tourist

Sütőipari fertőtlenítés germicid lámpával

A sütőiparban a teljes pékárukészítési folyamat során fontos szerepe van a csírátlanításnak. A legnagyobb problémát a penészesedés jelentheti, mivel a penészgombák spóráinak milliói szállnak a levegőben.

A leghatékonyabb, vegyszermentes megoldás a sterilizálásra az, ha UV-C lámpákat használunk. Ez egy régi technológia, de napjainkban is kiváló hatásfokkal működik. 253,7 nm-es sugárzással végzi a csírátlanítást felületeken és légtérben egyaránt.

Az Hollandimpex Kft eszközei a tojástermelésben, a sütőiparban vagy a húsiparban éppúgy használhatók, mint a zöldség-gyümölcs raktározásban, és számtalan más egyéb területen.

Az eltarthatósági időt jelentős mértékben megnöveli, ha csomagolás előtt kap UV-C kezelést egy termék.

Egy szósz, ami bárkit képes lenyűgözni
News - local, News - investor, News - tourist

Egy szósz, ami bárkit képes lenyűgözni

Sokan hallottak róla, de még mindig kevesen próbálták ki. A chutney egy olyan szósz, amely képes lehet serkenteni az étvágyat, és kiegészíthető vele bármilyen ebéd vagy vacsora.

Főleg azokban az időkben jöhet jól, amikor hideg és sötét van, amikor már unjuk a színtelen ételeket. A chutney élénk szósz, amit kulináris fogások kiegészítőjeként szolgálhatunk fel.

De vajon mire képes ez a mártogatós, és milyen fajtái léteznek? Ebben a cikkünkben eláruljuk, hogy miért képes ez az új élelmiszer bárkit lenyűgözni.

Further news
Go to the webshop!