The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Kellemes és dekoratív környezetet az otthoni kikapcsolódáshoz
News - local, News - investor, News - tourist

Kellemes és dekoratív környezetet az otthoni kikapcsolódáshoz

A szabadidő eltöltéséhez rengeteg kiváló programot találhatunk, de mi van akkor, ha nem szeretjük a tömeget vagy nincs kedvünk kimozdulni otthonról? Ha úgy rendezzük be az otthonunkat, hogy kellemesen tudjuk tölteni az időt a házban vagy a kertben, akkor megoldható az ingatlanon belül is a kikapcsolódás.


Társasházakban alkalmas lehet az erkély, terasz, családi házak tulajdonosainak pedig ott van az udvar, amivel lehet mit kezdeni. Egy árnyékot adó pergola vagy egy szabadtéri medence is tökéletes alapot adhat a kiváló programokhoz. Ha szeretnénk, hogy az udvar, a terasz vagy az erkély természetes hatású, kényelmes burkolatot kapjon, akkor a műfű lesz a legjobb megoldás.
Mire jó az ePénztárgép? Fő tudnivalók a CMO applikációjáról
News - local, News - investor, News - tourist

Mire jó az ePénztárgép? Fő tudnivalók a CMO applikációjáról

Az okostelefonok mára életünk minden szegletében jelen lehetnek, és ha jól használjuk őket, meg is könnyíthetik azt. Nemcsak a magánéletben jönnek jól, hanem üzleti ügyeinket, vállalkozásunk ügyes-bajos dolgait is egyszerűsíthetjük segítségükkel.


Biztosan nem új infó, hogy ma már minden online kasszát üzemeltető vállalkozónak kötelessége, hogy vásárlói számára elektronikus fizetési lehetőséget biztosítson. Ebben is sokat tud segíteni a kereskedőknek a CMO ePénztárgép megoldása.

Szerezz be néhány szuper családi társast a vakációra!
News - local, News - investor, News - tourist

Szerezz be néhány szuper családi társast a vakációra!

A társasjátékok ma trendinek számítanak, jól mutatja ezt, hogy évről évre rengeteg újfajta unaloműző kiadvány lát napvilágot, amelyek közül nagyon sok a családok, vagyis kicsik és nagyok közös szórakoztatására hivatott.


A gyerekek nagyon várják a nyarat, amikor hónapokig nincs óvoda és suli, a szülők számára ez az időszak azonban inkább rémálom, hiszen főleg a kisebbek elhelyezése gondot jelenthet. De ha meg is oldott a felügyelet, mert tudsz otthonról dolgozni, napi szinten nehéz olyan elfoglaltságot találni számukra, ami nem egy újabb tábor, játszóház vagy strand. Itt jönnek képbe a Reflexshop kínálatából beszerezhető családi társasjátékok, amelyek mókát és kacagást visznek a szünidős hétköznapokba, értelmes programot nyújtanak. Tudj meg mindent arról, miért számít az egyik legjobb időtöltésnek a közös játék, illetve milyen típusúak közül választhatsz!
Further news
Go to the webshop!