The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Fiatalos arcbőr 50 felett is - a gyógynövények erejével
News - investor, News - tourist, Városlakó / Hírek, hír

Fiatalos arcbőr 50 felett is - a gyógynövények erejével

A változókor hatásai jócskán megmutatkoznak a külső megjelenésben is, s ahogyan az ösztrogén szintje lecsökken, úgy a bőröregedés jelei is egyre láványosabbá válnak. A bőrmegújulás folyamata lelassul, bőrünk elvékonyodik, emellett kevesebb kollagén, elasztin és kötőszöveti strukturális anyag termelődik.


Egyre több új ránc jelenik meg, s a meglévők tovább mélyülnek. Mit tehetünk a bőröregedés lassítása és a hatásainak mérséklése céljából? Ebben a cikkben hozunk néhány hasznos tippet!


Miért jó választás a prémium WPC teraszburkolat?
News - local, News - investor, News - tourist

Miért jó választás a prémium WPC teraszburkolat?

A meglévő veranda padlózatának felújítására és új építés során is egyre többen választják a WPC teraszburkolatot, amely a megtévesztésig hasonlít a tetszetős faburkolatokra, azonban azokkal ellentétben csupán minimális törődést igényel.


Számos előnyüknek köszönhetik népszerűségüket, de sokan választják amiatt is, hogy környezetbarát, ugyanis 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, így megfelel a mai elvárásoknak. Ha a terasz felújításán töröd a fejed és az ideális anyagot keresed, ideje, hogy megismerd az anyagában színezett fahatású műanyagot! Biztosak vagyunk benne, hogy a tulajdonságai meggyőzőek, így nem akarsz majd mást választani. Tarts velünk, bevezetünk a WPC teraszburkolat világába!

A Zsolnay Kulturális Negyed felfedezése
News - local, News - investor, News - tourist

A Zsolnay Kulturális Negyed felfedezése

Pécs városa, a kultúra és a művészetek bölcsője, híres a gazdag történelmi örökségéről és a kulturális élet pezsgéséről. E pezsgő kulturális élet egyik gyöngyszeme a Zsolnay Kulturális Negyed, amely a hagyomány és a modernitás találkozásának színtere. Ez a különleges helyszín nem csak a múltat őrzi, hanem a jelenkor művészetének és közösségi eseményeinek is otthont ad, így teremtve hidat a múlt és a jövő között.

A Pécsett található Win Kaszinó pókerversenyei
News - local, News - investor, News - tourist

A Pécsett található Win Kaszinó pókerversenyei

A Pécsett található Win Kaszinó pókerversenyei különleges figyelmet érdemelnek, mivel Pécs városa, kultúrájával és pezsgő társasági életével, számos szórakozási lehetőséget kínál lakosainak és látogatóinak. E versenyek a hagyományos játékélményt kínálják, amely a digitális kor előretörésével egyre ritkábbá válik. A modern játékosok gyakran fordulnak az online kaszinók felé, amelyek a kényelem és hozzáférhetőség miatt váltak népszerűvé. Az olyan weboldalak, mint a Magyar Kaszinó, segítséget nyújtanak a játékosoknak abban, hogy az online kaszinók világában navigáljanak, ugyanakkor ez a cikk az élő pókerjátékokra, különösen a Win Kaszinóban megrendezett eseményekre koncentrál, bemutatva a februári hónapban esedékes pókerversenyeket.

Further news
Go to the webshop!