The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

A NIS2 kihívásai és a megoldások
News - local, News - investor, News - tourist

A NIS2 kihívásai és a megoldások

Az elavult biztonsági protokollok nem lesznek megfelelőek a NIS2 szigorú előírásainak. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy minden eshetőséggel tisztában legyünk, hogy mi vár ránk.


Mindenekelőtt szem előtt kell tartani a közelgő határidőt, így fel kell készíteni a vállalatok rendszereit és dolgozóit a változásokra. Viszont ezzel a fokozott biztonsággal stabilabb lehetőségeket is teremthetünk.

Esztétikai fogászat az önfeledt mosolyért
News - local, News - investor, News - tourist

Esztétikai fogászat az önfeledt mosolyért

Az egyre többen keresik fel a fogorvosukat akkor is, ha éppen nem fáj a foguk, nincs azonnali beavatkozást igénylő problémájuk, viszont tökéletesíteni szeretnék a mosolyukat. Ezt hívjuk esztétikai fogászatnak. Az ilyen beavatkozások például a fogorvosi direkthéjak, illetve a kerámiahéjak használata, melyek segítségével bárki elnyerheti a tökéletes hollywoodi mosolyt.


Most nézzük meg részletesebben, mi is az a Potidental fogászatnál kérhető fogászati direkthéj, mikor és hogyan lehet a segítségére mosolyának tökéletesítéséhez.


Egy innovatív megoldás, a LED fényjelölő rendszer
News - local, News - investor, News - tourist

Egy innovatív megoldás, a LED fényjelölő rendszer

Számos olyan munkaterület van, ahol a dolgozók épsége fokozott veszélyben van, például az ott áthaladó munkagépek és egyéb járművek miatt. Itt kiemelt jelentősége van annak, hogy a biztonságuk érdekében különböző speciális megoldások kerüljenek alkalmazásra.


Gondolunk itt például a professzionális jelölésekre, melyek által egyértelműen jelezhetőek a veszélyes területek. Az ehhez szükséges eszközöket könnyedén be tudjuk szerezni a Csúszásgátlószalag.hu oldalon, ahol többek között jelölőszalagokat, csúszásgátló szőnyegeket és kordonszalagokat tudunk rendelni.


Egy innovatív megoldás a LED fényjelölő rendszer, amivel könnyedén meg tudjuk világítani a padlót a figyelemfelkeltő jelzésekkel. Más alternatívákkal szemben nincs szükség a padló festésére vagy szalagok leragasztására, amiket utána nehéz eltüntetni.


Mit érdemes tudni erről a professzionális fényjelölési technikáról? Milyen előnyei vannak a használatának? Mai írásunkban kiderül!


Further news
Go to the webshop!