The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Itt az új streetwear kollekció!
Tourist, Local, Investor, News - local, News - investor, News - tourist

Itt az új streetwear kollekció!

A nyár folyamán jelent meg a híres amerikai énekes új albuma, ami sok rajongó naptárában piros betűs ünnepnek számított. A rapper 2018 óta nem adott ki lemezt, így mindenki ki volt éhezve az új szerzeményekre. Ennek apropójából nem kellett sokat várni a friss streetwear kollekcióra sem, amely szinte azonnal sikert aratott.


Ebben a cikkben az új albumról és a legújabb ruhákról és cipőkről számolunk be részletesebben.

Tárgyi ajándékok helyett életre szóló élmények
Tourist, Local, Investor, News - local, News - investor, News - tourist

Tárgyi ajándékok helyett életre szóló élmények

Ahogy közelednek az ünnepek vagy egy-egy születésnap, egyre többen döntenek amellett, hogy személytelen tárgyi ajándékok helyett inkább élménnyel lepik meg szeretteiket. Ha egy igazán különleges meglepetéssel szeretnéd emlékezetessé tenni ismerősöd születésnapját, akkor tudunk adni pár szuper tippet!


A Meglepkék.hu kínálta extrém élmények életre szóló emlékek lehetnek a megajándékozott számára. A legtöbb ember egy-két év múltán nem is emlékszik arra, hogy a kapott tárgyak kitől származnak. Ehhez hozzátartozik az is, hogy sokan az ajándék beszerzését az utolsó pillanatra hagyják, így nem csoda, ha az nem sok jelentést, érzelmi töltetet kínál.


Further news
Go to the webshop!