The expert of local tourism

Not only tourists, but also locals and investors can find interesting information on our renewed site. Come and enjoy the search!

I love Pécs Café

Premium coffee, certified wines, craft beers, premium tea and matcha bar.

Sandwiches, cakes and ice creams with an abundant selection.

News

Természetfotó pályázatot hirdet a Mecsekerdő!
Tourist, Local, News - local, News - tourist

Természetfotó pályázatot hirdet a Mecsekerdő!

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, ennek keretében a Mecsek, a Dél-Zselic és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várunk, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét - növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat (pl. kilátó, kisvasút, erdei pihenő) örökítenek meg.

Állatos játékokkal vedd körül gyermekedet

Állatos játékokkal vedd körül gyermekedet

A gyerekek, megismerkedve a világgal, elfogadóan állnak az állatokhoz. Barátokként tekintenek rájuk és mindent megtesznek, hogy megvédjék őket. Képesek minden kóbor állatot befogadni, bogarakat gyűjteni, így mire oviba mennek, már mindegyiküknek van kedvenc állata. A fiúk az őskori dínók nagy szakértői, szinte minden fiúszobában lakik pár T-Rex, de nagy kedvenc a kutya, macska is. A lányok különösen nagy rajongói a lovaknak, nyulaknak, bármilyen állatos témájú játékkal sok éven keresztül eljátszanak.

Further news
Go to the webshop!