Tüke Kártya

Ismertető

A Tüke Kártya megjelenése óta folyamatosan, szinte évről évre újul meg, és így lesz ez 2018-ban is!

Egy nemrég, tavaly ősszel a Tüke Kártya birtokosainak segítségével végzett internetes konzultáció eredményeképp idén is megújul a pécsiek kedvenc, megannyi városi kedvezményre jogosító kártyája!

A kártyarendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft.-hez közel 3 ezer kitöltött kérdőív érkezett a felmérés során, melyeket elemezve a cég a pécsi kártyabirtokosok kéréseinek és igényeinek eleget téve fejleszti tovább a kártyát és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat.

Annak köszönhetően, hogy az elfogadóhelyek számát tavaly a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. több mint 40 százalékkal megnövelte, a Tüke Kártyát elfogadó pécsi vállalkozások és szolgáltatók száma jelenleg több mint 340-re rúg. Persze ez a szám folyamatosan növekszik, ahogy a kártya is évről évre megújul. Idén a megújított kártyához kapcsolódó legfontosabb újdonság az, hogy azt egy különleges hologramos matricával érvényesítik majd a gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.

Annak érdekében, hogy a több mint 19 ezer pécsi kártyatulajdonos a legkényelmesebben tudjon gondoskodni kártyája 2018-as érvényesítéséről, azok érvényességét meghosszabbították, ami azt jelenti, hogy a 2017-es Tüke Kártyák nem 2018. február 28-ig, hanem 2018. április 30-ig érvényesek.

Aki kártyája érvényességének meghosszabbítása mellett dönt (az online felmérésre válaszolók közel 99 százaléka például így döntött), az ezt a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Kártya-irodában, továbbá a Millennium Üzletházban, a Siklósi úti Biokom központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton (Csontváry út 10.) teheti meg. Az internetes felmérés során egyébként az is kiderült, hogy a válaszadó kártyatulajdonosok 98 százaléka elégedett volt a fenti, ügyfélszolgálatokon tapasztalt kiszolgálással.

A kártya meghosszabbítási díja 1000 forint, az idei hosszabbítási időszak kezdete pedig február 5-e.

Ahogy pedig az tavaly is volt, a pécsieknek idén is lehetőségük lesz a kedvezményes kártyaigénylésre, valamint meglévő kártyájuk szintén kedvezményes meghosszabbítására. Ha valaki egy új kártyát igénylő pécsit ajánl be a fenti irodák egyikén, az 50 százalékos kedvezményt kaphat, aki pedig kettőt vagy többet, az ingyen hosszabbíthatja meg a pécsiség érzését, a pécsiek összetartozását erősítő városkártyáját.

A Tüke Kártya Programról szóló friss híreket és információkat a tukekartya.pecs.hu weboldalon, a városkártya Facebook-oldalán, valamint a PecsMa.hu felületén és a Pécsi Hírek hasábjain találhatják meg.

Irány a webshop!