Jegyár
1000 Ft-tól

Tudta-e, hogy a pécsiek évszázadok óta kedvelt kirándulóhelyét, számos 19. századi polgári rendezvény és tűzijáték helyszínét egykor Ferenc József is meglátogatta? És azt, hogy itt található a Pokol kapuja valamint egy középkori nyári palota romjai, és a térség egyik legjelentősebb arborétuma? Ismeri-e a festői Tettye koronázatlan királyát, aki egész életét a hely újjáélesztésének szentelte?
A legendás városrész titkai tárulnak fel legújabb tematikus sétánkon, melyen Tillai Gábor, a Janus Pannonius Múzeum történésze kalauzolja az érdeklődőket.
A séta kiinduló helye a Pécs Pont, ahonnan a csoport menetrend szerinti busszal indul a Havihegyre.
Regisztrációt követő előzetes jegyvásárlás lehetséges; a korábban megváltott jeggyel rendelkezők a Havihegyi templom előtt is csatlakozhatnak a csoporthoz. A busszal utazó csoport kb. 15:15-kor ér a templomhoz, amely a séta első állomása.
Felhívjuk a résztvevők szíves figyelmét, hogy a Havihegyi templomnál kizárólag érvényes jegy felmutatásával lehet csatlakozni a csoporthoz.

Kb. 2 órás séta, melyre kényelmes, kiránduló-öltözet javasolt.
Részvételi díj: 2.000,-Ft/fő, 6-12 év közöttieknek 1.000,-Ft/fő, 6 éves kor alatt ingyenes.
Tüke kártyával a részvételi díj: 1.500 Ft/ fő.

A séta során a csoport egy belépős helyszínre is látogat, a Pintér-kertbe, amelynek részvétei díját a séta alapdíja nem tartalmazza. A Pintér-kert belépőjének ára: 400 Ft/fő. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. A kert belépőjegyének fizetése a helyszínen, a csoport tagjai által, egyénileg történik.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
A program aktuális időpontjairól és egyéb részleteiről kérjük, érdeklődjön irodánkban vagy tájékozódjon weboldalunkon és Facebook-oldalunkon!

A program változtatásának jogát fenntartjuk.
Rendező: Irány Pécs Nonprofit Kft.

Irány a webshop!