Tankcsapda - T30 koncert

Jegyár
4900 Ft-tól
Időpont
2019.11.29. 20:00 - 23:00
Háttér

A Tankcsapda idén 30 éves. A jeles jubileum alkalmából, egy hat állomásos Körszínpados Aréna Turnéra indulnak - Győr, Veszprém, Pécs, Szombathely, Szeged, Debrecen rajongói készüljetek!

Két év után ismét látványos „körszínpad” produkcióval áll színpadra a Tankcsapda. A 2017-es Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar. Év végén hat nagyváros Arénájában látható majd ez a nagyszabású produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző.

A korábbi körszínpados buliknál már kiderült, hogy technikailag nagyon nehéz mindezt megvalósítani. Valamennyi város, más és más technikai felkészültséget igényel és jóval több háttérmunkát. A hat helyszín építése már napokkal korábban elkezdődik és több mint százötven ember munkáját igényli. A logisztikai előkészítés, tervezés egy évvel korábban kezdődött. A középre helyezett színpados koncertek különleges testközeli élményt ígérnek egy új, látványos show-val és hús-vér rockzenével.

Jegyek

Az első 1000 db Early Bird jegy:
álló, küzdőtéri jegy: 4900 Ft
ülőjegy: 5900 Ft

Megközelíthetőség

Megközelíthető 4 számú busszal,leszállás Sportcsarnoknál.

Elérhetőség
Név
Lauber Dezső Sportcsarnok
Cím
7623 Pécs, Veress Endre u. 10.
Telefonszám
+36 72 312 111
Irány a webshop!