Izgalmas malomtúrák Orfűn

Időpont
2022.07.01. 00:00 - 08.31 23:55:00

Az Orfűi Malmok nem mindennapi élményt kínál az ide látogatóknak. A Malommúzeumban ma is működőképes eredeti, illetve korhűen felépített malomszerkezetek láthatók. A malmok meglátogatása vezetett malomtúra keretében lehetséges.

A program során a malmok történetét és működését idegenvezető mutatja be, részben interaktív módon, kb. 60 perc időtartamban. A kellemes séta során három, meghajtását és funkcióját illetően különböző malmot belülről is megtekinthetnek az érdeklődők.

A malomtúra felnőttek és gyerekek számára is élmény, ráadásul akár már egyetlen látogató jelentkezése esetén is elindul! Július és augusztus folyamán minden nap 10 és 17 óra között, minden egész órában indul vezetett malomtúra. Belépőjegyet a Malom pincében vagy a malomudvaron lehet váltani.

Számos izgalmas programmal várják egész nyáron az érdeklődőket az Orfűi Malmok: kenyérsütés, papírmerítés, könnyűzenei koncertek és táncház is szerepel az állandó programok között.

További információ: https://www.orfuimalmok.hu/

Megközelíthetőség

Busszal közvetlenül elérhető a pécsi autóbusz-állomásról. Autóval a 6-os úton, majd a Magyarürögi úton keresztül közelíthető meg.

Elérhetőség
Név
Orfű
Cím
7677 Orfű, Malommúzeum, Füzes Antal sétány 3.
Telefonszám
+36 72 598 116
Irány a webshop!