III. TÁNC VILÁGNAPJA - PÉCS

Időpont
2024.04.29. 08:00 - 05.04 20:00:00

III. TÁNC VILÁGNAPJA PÉCS – TÁNC AZ ANYÁKÉRT / NYITOTT TÁNCMŰHELYEK
2024. április 29. 8.00 – május 2. 20.00

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Tánc Világnapja alkalmából – az idei évben már 25 különböző stílusú pécsi táncegyüttes közreműködésével -–, ez a színes és hangulatos esemény, melynek idei új kezdeményezése a Nyitott Táncműhelyek programsorozat. A hétvégi Tánckavalkád előtt a különböző táncegyüttesek próbahelyszínein több napon keresztül lehetőségetek lesz INGYEN kipróbálni a különböző táncműfajokat, és (aki akarja és teheti) egyben támogatni a Pécsi Jótékony Nőegyletet, akik a befolyó adományokat a rászoruló édesanyák megsegítésére fordítják.

Fontos, hogy a kiválasztott műhely órájára legkésőbb az azt megelőző napon regisztráljatok az adott műhelynél megadott mail címre!

További részletek a regisztrációhoz:
https://fb.me/e/4XNf6dxXj

III. TÁNC VILÁGNAPJA PÉCS – TÁNC AZ ANYÁKÉRT / TÁNCKAVALKÁD

2024. május 3-4. 16.00-20.00

Újból a táncé a főszerep Pécs történelmi belvárosában! Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Tánc Világnapja alkalmából ez a színes és hangulatos esemény – Tánckavalkád -–, melyen ezúttal a gyönyörködtetésen, táncra buzdításon túl az Anyák napja tiszteletére a rászoruló édesanyákért is táncolunk! 25 pécsi táncegyüttes különböző stílusú izgalmas táncát láthatjátok a Széchenyi téren, a Színház téren és a Jókai téren! A helyszíneken is lehetőségetek lesz támogatni a Pécsi Jótékony Nőegyletet, akik a befolyó adományokat a rászoruló édesanyák megsegítésére fordítják.

Fellépő együttesek:
Abrakadabra Hastánc és Művészeti Iskola, Art Kingdom Dance Community – Pécs, Baranya Táncegyüttes, Baranyai Western Egyesület, Dr. Salsa, Első Pécsi ArgentinTangó Egyesület, Eurodance Táncszínház, Glotz Mária és Novák Gábor – pesti tangó, Gyenis Boglárka és az Oriental Fusionett, Hágen Mozgásműhely – Pécsi Kortárs Táncműhely, Hanife Hastánc, Maminbaba – Hordozós latin fitness, Mecsek Táncegyüttes, Mozdulj Vzsuzsival csoport, Pécsi Corazón Flamenco Duó, Pécsi Flamenco Egyesület, Pécsi Fordan Táncklub, Pécsi Rózsa Keleti Kultúra és Tánc Egyesület, Pitypang Tánciskola, PSN Zrt Breaking szakosztály, Szenior Örömtánc Máriával Tánccsoport, Szigeti Oktávia Táncművészetért Alapítvány, Tanac Néptáncegyüttes, TáncosNők Táncklub, T-Dance Tánc Egyesület, Wind Demon – SZEL DEV Contemporary Nomadic ART Fusion Ritual Dance Butoh

Részletes program, esemény: https://fb.me/e/3raao4BIH

Szervező: Pécsi Kulturális Központ, Hágen Mozgásműhely

Irány a webshop!