Grace és Gloria

Időpont
2020.02.18. 19:00 - 20:30
Háttér

Hogyan adunk számot életünkről? Miért vagyunk ezen a világon? Nincs ember, akit ne foglalkoztatna ez a kérdés, hiszen életünk minden percében ott ólálkodik körülöttünk az elmúlás.Grace-t, az idős parasztasszonyt nemrég engedték ki a kórházból. Gondozója, a New York-ban nagy karriert befutott önkéntes szociális munkás, Gloria, mellette akar állni utolsó óráiban. Kettőjük történetét mondja el az ismert amerikai író, miközben a néző önfeledten nevet az élet abszurd helyzetein. Egy humorral teli, megható történet hitről, életről és halálról. Ajánló:

„Sólyom Katalin ötven éve áll a Pécsi Nemzeti Színház színpadán. Az itt töltött fél évszázad alatt Grace a legkedvesebb szerepe volt. Az előadást az ország számtalan pontján, nagyjából háromszáz alkalommal játszottuk, miközben a közönség éppúgy szerette, ahogy mi magunk. Az előadás felújításával ünnepeljük most együtt Sólyom Katalin fél évszázados pályáját!”Füsti Molnár Éva, színművész, rendező


„A szerző örököseinek az engedélyét a William Morris Endeavor Entertainment, LLC és a Hofra Kft. közvetítette.”


Szereposztás
Megközelíthetőség

Parkolási lehetőség a Perczel utcában, Főpályaudvarról 4,4Y számú járatokkal megközelíthető, Árkádnál kell leszállni majd onnan gyalogosan a Széchenyi térig, onnan pedig Színház tér irányába.

Elérhetőség
Név
Pécsi Nemzeti Színház - N. Szabó Sándor terem
Cím
7621 Pécs, Színház tér 1.
Telefonszám
+36 72 512-671
Irány a webshop!