Gospel Karácsony

Időpont
2023.12.10. 18:00 - 20:00

Virginia State Gospel Chorale – Páratlan karácsonyi élmény Advent ezüst vasárnapján!

Európai turnéjának állomásaként Pécsre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Virginia State Gospel Chorale, akik 2013-ban döntősök voltak az America’s Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban!
A kórus először jár Magyarországon, és a tavalyi nagy sikerű Gospel Karácsony koncert után most az ő előadásukkal tölthetjük meg szívünket melegséggel az örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Kodály Központban.
Ne szalassza el idén ezt a fergeteges koncertet:
GOSPEL KARÁCSONY – Európai turné 2023 (jegymester.hu)
A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri (dob, basszusgitár, zongora és szaxofon), valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját és tavaly már vendégünk volt itt Pécsett.
Az 1971-ben alakult kórus turnéi során bejárta már szinte egész Európát. Számos hírességgel volt alkalmuk együtt dolgozni. Karrierjük kezdetekor II. János Pál pápa tiszteletére adtak koncertet a Central Parkban. Az 1990-es évek végén felléptek Whoopi Goldberggel, Diana Ross-szal, Cindy Lauperrel a Radio City Music Hallban, valamint a BB King Blues Klubban.
2003-ban első helyezést nyertek a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban. 2012-ben a How Sweet the Sound közönségdíját, 2015-ben a Steve Harvey Neighborhood Awardot nyerték el a legjobb kórus kategóriában. Európai turnéjuk során kétszer is lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén.
A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Svájcban és Olaszországban, ezen belül még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt!

A világhírű Gospel kórus várva-várt fellépése előtt pedig idén újra a Pécsi Gospel kórus áll a színpadon. Pécs városában nagy rajongótáborral büszkélkedhetnek, és rendszeresen sok-sok embert vonzanak koncertjeikkel. Az előző évben már egy lenyűgöző ízelítőt kaptunk a Pécsi Gospel Kórus tehetségéből és lelkesítő előadásmódjából, így nem is csoda, hogy idén is ismételten helyet kapnak a programban. A kórus tagjai szívüket-lelküket beleadva készülnek a fellépésre, hogy elhozzák nekünk a Gospel zene üzenetét és az örömteli hangulatot.

Tehát készüljünk fel egy felejthetetlen zenei élményre, amely a Pécsi Gospel Kórus varázslatos előadásával kezdi meg az estét, majd az est csúcspontjaként a világhírű Virginia State Gospel Chorale lép a színpadra. A zene ereje összeköti majd a közönséget, és együtt élhetjük át a lélekemelő pillanatokat ezen az estén.
Ünnepeljünk együtt Advent ezüst vasárnapján Pécsett, ahol garantáltan megtelik a szívünk melegséggel.
Hozza el barátait és családját, és készülődjünk együtt az ünnepekre!

Legyen VIP vendég!
Önnek most lehetősége van VIP pezsgős állófogadás kiegészítő jegyet* vásárolni, amellyel részt vehet az est szünetében tartandó állófogadáson.
Koccintson pezsgővel a kórus tagjaival és David Bratton szólistával egy exkluzív különteremben és készüljön fénykép Önről a kórustagok karöltésében.
Ennyi extra lehetőséget kap az, aki VIP kiegészítő jegyet vásárol a 2023. december 10-én tartandó koncertre, a Virginia State Gospel Chorale szívmelengető előadására.
*VIP pezsgős állófogadás kiegészítő jegyet csak bármely kategóriás belépőjegy mellé lehetséges megvásárolni, önállóan a belépésre nem jogosít!
VIP jegyet korlátozott számban itt vásárolhat: GOSPEL KARÁCSONY – VIP pezsgős állófogadás kiegészítő jegy (jegymester.hu)

Szervezők: Gospel Karácsony Magyarországi Turné 2023, Partners Pécs Kft.

Irány a webshop!