E-bike kilátótúra Pécs felett a Mecsekben

Jegyár
10500 Ft-tól
Időpont
2021.06.13. 09:00 - 19:00

Ezt ez e-bike túrát a Mecsek központi részének legszebb kilátópontjaira szerveztük. Célunk, hogy minél több csodálatos képet mutassunk a Mecsekről gyönyörű mediterrán városunkra – Pécsre, miközben a természeti értékekben gazdag Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet hangulatos erdeiben kerékpározunk. Mindezt az e-bike-ok segítségével tesszük meg, amely lehetővé teszi, hogy élvezzük a túrát még hegynek felfelé is.

A Középső-és Nyugat - Mecsek legszebb kilátópontjait fűzzük fel, amelyhez hihetetlen nagy segítséget fog jelenteni az elektromos mountain bike. Aki egyszer kipróbálja ezeket a jó minőség bringákat, azok le sem akarnak szállni róla többet. Gyakran állunk meg gyönyörködni a csodálatos panorámába, déli irányban a Villányi-hegység vonulatai, a Papuk-hegység, északra a Badacsony is látható tiszta időben. A túravezetővel pedig biztonságban haladhatsz, ha bármi gondod lenne, ott van és segít.

Információ és jelentkezés: https://helian.hu/kerekparturak/reszletek/e-bike-k...

Jelentkezési határidő 2021. 06. 06.

Hasznos információk

Létszám: max. 7 fő (minimum létszám 6 fő!)

Utazás: Találkozó Pécsen, a Tettye-téren a Pintér-kert Arborétum előtti parkolóban

Nehézség: ez a túránk főleg erdei földutakon, turista ösvényeken vezet, ahol sokszor kövek, gyökerek nehezítik a haladást, igazi mountainbike terep! Ezért mindenképpen szükséges a magabiztos kerékpáros tudás és egy kis gyakorlat hegyi terepeken.

Kerékpárok: a Duna-Dráva Nemzeti Park kerékpárjait használjuk, Haibike Sduro Hardnine 3.0 elektromos pedelec mountainbike-okat biztosítunk minden résztvevőnek

Elérhetőség
Név
E-bike kilátótúra Pécs felett a Mecsekben
Cím
7625, Pécs, Tettye tér 9.
Irány a webshop!