Dobban a Tánc - Női kör

Jegyár
2500 Ft-tól
Időpont
2022.04.25. 18:00

NŐI JURTAKÖR sámándobbal és körtánccal.

Nagy szeretettel hívunk meg minden hónapban a közös női dobolásunkra, ahol ha úgy tartja a kedvünk táncra is perdülhetünk. Feledkezzünk bele együtt a ritmusokba, feledkezzünk bele együtt a rítusokba.

Egy jó kis hózáró önfeldtség sosem árthat. Ne gondolkozz sokat, csak kapd fel a dobod vagy a csörgőd, karolj bele egy barátnődbe és gyere. És ha nincs dobod, hát az sem baj, mert mi tudunk néhányat biztosítani is. És ha egyedül jössz akár barátokra is lelhetsz. Hogy mi történik egy ilyen alkalmon? Mindig más. Ám mindig tanulunk dalokat, énekelünk közösen, mindig dobolunk közösen mindig beszélgetünk egy adott témáról.
Foglalkozunk az őselemekkel, a bennük rejlő lehetőségekkel ès a szerepükkel a minden napi életünkben.
Legtöbbször táncolunk isés ha úgy alakul meditálunk együtt.
A kiemelt téma a Levegő minőségeihez kapcsolódik.
A kikelethez, a tavaszhoz, a megújuláshoz, újászületés energiáihoz kapcsolódunk.A kört tartja:
Kecskés Kriszti Szuvita
Rónaháti Júlia NadielA kör semmilyen előzetes ének vagy dob vagy tánc tudást nem igényel. csak gyere őszinte nyitott befogadó szívvel.Cím: 7635 Pécs Csóka Dűlő 14.Az esemény adományos, kinek kinek saját lehetőségeihez mérten.Ha nemtudod hogyan készülj, az ajánlott adomány 2500.- Ft. Az adományokból befolyt összeget a Délnyugati Fehérholló Fészek Jurta megvalósítására, fenntartására fordítjuk.
Elérhetőség
Név
Dobban a Tánc - Női kör
Cím
7635 Csóka Dűlő 14.
Irány a webshop!