A Kenyér Titka - bemutató és kóstoló a pogányi sütödéből

Időpont
2020.09.18. 17:00 - 18:30

Újdonsült étlapunk egyik alapja a jó kovászos kenyér.

Sokáig kerestük, hogy melyik helyi sütödéből tudjuk hozni a legjobb kenyeret, de végül a kecske sajtra és a házi kenyérre esett a választásunk. A kis családi manufaktúra Pogányban készít kenyereket és kecskesajtot, melyet szintén megtalálhattok az étlapon időről időre.

Az előadáson szó lesz:
- Az élesztős és a kovászos kenyér közötti különbségről
- A kovász egészségre gyakorolt pozitív hatásairól
- Különböző sütési módokról
- A liszt minőségének fontosságáról

Érkezik továbbá többféle kenyértípus is, hogy teljes legyen a kóstoló.

Helyszín: Joó Tamás Pincészete, Siklós, Akasztófa dűlő

Időpont: 2020. szeptember 18. (péntek), 17.00-18.30

A maximális figyelmet korlátozott részvételi létszámmal biztosítjuk (max 20fő), ezért kérünk Téged, hogy előzetes foglalással biztosítsd helyed!

https://www.facebook.com/events/1192436661128538/


Irány a webshop!