Webáruházak funkcióbővítése integrációk és modulok segítségével

Versenyképes és keresett termékekkel kereskedő, és jól felépített és jól működő, gyors és professzionális megjelenésű webáruház szükséges ahhoz, hogy az e-kereskedelemben sikereket érhessen el egy cég.


Bár napjainkban számos tartalomkészítő rendszer kínál ingyenes, kódolás nélküli lehetőséget weboldalak és webshopok készítésére, gyakorlat és tudás nélkül érdemes ezt egy professzionális szakemberekből álló csapatra bízni. Ugyanis nem csupán az elkészítés, hanem az üzemeltetés és a felmerülő igények szerinti változtatások lehetőségét is biztosítania kell egy vevőszerző webáruháznak.


A funkciók bővítése egyedi fejlesztések, integrációk révén lehetséges, és biztosítja, hogy a céged a kiélezett versenyben is kitűnjön a versenytársak közül. Kíváncsi vagy, hogyan működik ez egy Joomla! webáruház esetében, és miért az Ideastyle csapata lesz a megfelelő számodra? Tarts velünk!


Az online kereskedelem színterei


Az e-kereskedelem rohamos fejlődésnek indult az utóbbi években, így ma már egyre többen vásárolnak a foteljük kényelméből, mobil eszközökről különböző árucikkeket. És választják azokat a webáruházakat, akik az adott termékeket nem feltétlen a legjobb áron, de magas minőségben és zökkenőmentesen, gyorsan juttatják el számukra. Ugyanis nagyon sokat számít a vevők számára a vásárlás során kapott élmény.


Annak érdekében, hogy ezt nyújtani tudják, professzionálisan, a trendeknek megfelelően elkészített, optimalizált és gyors webshop szükséges, amely a SEO-nak köszönhetően látható, megjelenik a keresőkben. Annak érdekében pedig, hogy a versenytársak közül is kitűnjön, széles körű, a vásárlók igényeire reflektáló fizetési és szállítási lehetőségeket kell biztosítania.


Hogyan segítenek az integrációk, modulok?


A Joomla! komponensek és modulok segítségével nemcsak a weboldalak kinézetét módosíthatod, teheted szebbé, de csökkentheted az adminisztrációs terhet is, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheted a működést.


Lehetőség nyílik a webshopot összekapcsolni számos értékesítési csatornával, különböző könyvelési és készletgazdálkodási rendszerekkel, számlázó, ügyfélkapcsolat-kezelő programokkal, fizetési és szállítási modulokkal. Ezáltal egy bonyolult rendszer is naprakész lehet. Az automatizmusok révén csökkenthető az emberi hibázás lehetősége, lényegesen könnyíthetők a munkafolyamatok, másrészről pedig, például a bővített fizetési és szállítási lehetőségek révén növelhető a felhasználói élmény, a vevői elégedettség.


Küzdj meg a kihívásokkal integrációk segítségével!


A modulok, integrációk lehetőséget biztosítanak a webáruházak ország-/régióspecifikus működésére, hiszen az adott adózási, könyvelési, stb. szabályoknak, vásárlói szokásoknak való megfelelőség biztosítja a működőképességet.


Azonban ezek a funkcióbővítések rendszerint meghaladják az üzemletetők képességeit, webfejlesztőt igényelnek, ezért érdemes szakemberekre bízni akár a tartalomgyártással, üzemeltetéssel egyetemben is.


Irány a webshop!