Valósítsd meg az álmodat, egy fényűző medencét a kertbe!

A nyár közeledtével mind többekben merül fel egy saját kerti medence ötlete, de magas költsége és karbantartási igénye miatt kevesek jutnak el a megvalósításig, viszont akiknél valóra válik, azok számára nagy élményt jelent.


Egy saját strand nagyszerű lehetőség, akár családi, akár baráti társaságban fürdőzünk, egy süllyesztett medence pedig maga a luxus, amely egy olyan világot nyit meg előttünk, amilyet korábban csak a filmekben láttunk. De hogy a vize kéken csillogó és vonzó maradhasson, gondoskodni kell a fedéséről, ami igazán dekoratív egy polikarbonát tető által lesz. Hogy milyen előnyöket kínál még, arról lesz most szó!


Saját medence a kertben


Kánikulában, amikor ránk izzad még a kevés ruha is, szívesen ábrándozunk egy vízpartról, a strandolásról, ha pedig ez az otthonunkban meg is valósul, igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat. Amennyiben a Poliking exkluzív polikarbonát medencefedéseinek egyikével látjuk el, tovább emeli az elégedettségünket felbecsülhetetlen előnyei révén.


Szívesen fürdőznél éjjel-nappal, és elkerülnéd a tömeget, illetve lemondanál az utazásról is? Egy saját medence jelentheti rá az egyik legjobb megoldást, azt ugyanis bármikor használhatod, akár éjjel is megmártózhatsz benne a csillagokat bámulva egy pohár finom itallal kedvesed társaságában.


Megspórolhatod továbbá az utazás nyűgét, de azt is eldöntheted, kikkel szeretnél együtt strandolni. Persze szót kell ejteni a hátrányáról is, nevezetesen a vízkezelés vesződségéről, de előnyei ismeretében ez elhanyagolható, főleg, hogy van megoldás a könnyítésére.


Tetszetős polikarbonát medencefedés


Egy földbe süllyesztett medence igazán exkluzív részlete a kertnek, amelynek fényét tovább emelhetjük, ha elegáns polikarbonát tetővel látjuk el. Erre több okból is szükség van, nemcsak esztétikai okokból.


A medencefedés átengedi a napfényt, felmelegíti a vizet, csökkenti az éjszakai párolgást, így nem engedi lehűlni, kellemes marad a hőmérséklete. Gátolja az algásodást, ezáltal a víz vonzó és egészséges marad. Távol tart mindenféle szennyeződést, így nem kell sem faleveleket, sem bogártetemeket halászni, mielőtt fürödnél egyet. De mindezek révén a vízkezelés is egyszerűbbé és olcsóbbá válik, ugyanis kevesebb vegyszert igényel. Továbbá biztonságot nyújt a véletlen vízbe esések ellen is.


Milyet válassz?


A Polikingnél 12 féle medencefedés közül választhatunk ízlésünknek, igényeinknek és a környezet stílusának megfelelően. Valamennyi típusú extra erős alumínium vázra épül prémium minőségű polikarbonát lemezzel, amely a választásunk alapján lehet cellás szerkezetű vagy tömör, üvegszerű. Az eltolható polikarbonát tető egyszerűen mozgatható, ugyanis a medence két hosszanti oldalán elhelyezett síneken gördül.


Modern környezetbe választhatunk szögletes, klasszikus stílushoz íves, a használat, illetve a látvány függvényében pedig különböző magasságú fedéseket. Válaszd a számodra legjobban tetszőt, és élvezd a nyarat otthonodban, saját kerti medencében!


Irány a webshop!